*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Zo kom je razendsnel van BUIKVET AF! 3 tot 6 kilo per week!

0

Wil jij echt buikvet verbranden maar lukt het je niet? Na het lezen van deze tips zal het jou nu zeker wel gaan lukken.

Buikvet verbranden: Tip 1

Laat de frisdrank staan en neem eens wat vaker water, thee, smoothies (het liefst groene!) of een eiwitshake. Een vers vruchtensapje of een wijntje kan ook maar niet teveel natuurlijk. De frisdrank is een suikerbom. Zelfs de frisdrank die je tegenwoordig met Stevia in de supermarkten vindt bevatten ook nog suiker. Persoonlijk vind ik dat een beetje jammer. Want ook ik ben verslaafd aan frisdrank.

Suiker werkt nu eenmaal verslavend op je lichaam. Het lijkt ook wel of je steeds meer nodig hebt om hetzelfde gelukzalige gevoel te krijgen van die zoetigheid. Bouw het rustig af en probeer gezonder te leven met minder of zelfs helemaal geen suiker. Je suikerspiegel heeft daar ook profijt van en je zult meer buikvet verbranden.

Buikvet verbranden: Tip 2

Probeer het eten in de avond te laten staan. Daarmee bedoel ik niet het diner. Het gaat erom dat je ’s avonds niet meer zo actief bent en dus ook niet zoveel meer verbrand. Lekker op de bank hangen met een zak chips of blokjes kaas zet gewoon heel snel aan. Dat komt omdat je stofwisseling zich klaar maakt voor de nachtrust. In de nacht gaat het buikvet verbranden gewoon door maar je zult het niet ’s avonds in je voeding moeten stoppen anders blijft je lichaam daar mee bezig.

Probeer na 20.00 uur niets meer te eten tenzij je lichaam daar om vraagt. Neem dan iets gezonds wat wel vult maar niet aanzet. Een bakje magere kwark, een eiwitshake of een groene smoothie kan al behoorlijk vullen. Vooral de koolhydraten vullen je lichaam op met stoffen die uiteindelijk omgezet gaan worden buikvet.

Buikvet verbranden: Tip 3

Eet minder bewerkte producten. Dit is wel wat lastiger omdat er zoveel voeding in de supermarkten reeds bewerkt is. Meestal sta je er niet bij stil maar de producten bevatten allerlei toevoegingen voor de smaak en om het langer houdbaar te houden. Je kunt beter zelf je groente klaarmaken dan de voorverpakte maaltijden te kopen. Onbewerkte natuurlijke producten die zo van het land, uit de lucht of uit het water komen zijn gezonder voor je dan de voedingsmiddelen die in een fabriek bewerkt zijn met allerlei toevoegingen.

Sommige producten zul je natuurlijk wel moeten bereiden. Neem eens wat vaker kip of kalkoen in plaats van varkensvlees of rund. Neem regelmatig wat rauwe groentes zoals wortels of sla. Een stukje vette vis zoals makreel of zalm is ook prima voor je. Want je hebt wel vetten nodig voor je lichaamsfuncties. Maar neem dan gezondere vetten. Die zitten bijvoorbeeld ook in noten.

Buikvet verbranden: Tip 4

De aanbevolen dertig minuten bewegen per dag wordt door de meeste mensen opgesplitst. Je neemt een keer de trap in plaats van de lift of je gaat op de fiets boodschappen doen. Prima! Het is echter beter om dit sowieso te doen en daarbij nog eens een half uur achter elkaar te bewegen. Dan heb ik het over wandelen, hardlopen of fietsen of minstens een half uur in de sportschool actief te zijn. Elke dag! Want één keer per week naar de sportschool zet geen zoden aan de dijk.

Je zult het zelf wel merken dat je dan sneller van je buikvet afkomt want beweging helpt buikvet te verbranden. Gericht trainen op de buikspieren kan wel helpen om je spieren daar actiever te maken en meer buikvet te verbranden maar het gaat erom dat je hele lichaam in beweging is. Alleen maar buikspieroefeningen doen werkt dus niet zo goed als dat je zou denken. Doe naast de cardio oefeningen voor je uithoudingsvermogen ook krachttraining. Dit is superbelangrijk! Want de spieren die je versterkt door de krachtoefeningen zullen je helpen om ’s nachts meer buikvet te verbranden. Een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen zullen het snelst je buikvet verbranden.

Buikvet verbranden: Tip 5

Sla je ontbijt niet over. Het is misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag. Ook al kun je geen hap door je keel krijgen probeer dan toch je ontbijt te nuttigen. Ontbijt bij voorkeur altijd ongeveer op dezelfde tijd. Wanneer je je kunt houden aan Tip 2 zul je trouwens in de ochtend wel honger hebben. Het ontbijt zorgt ervoor dat je lichaam opstart en dat onder andere je spijsvertering weer actiever gaat worden. Een gezond havermout ontbijt of een frisse start met een groene smoothie aangevuld met eieren, magere kwark of wat vers fruit doet wonderen.

Buikvet verbranden: Tip 6

Veel mensen beginnen zich te storen aan het buikvet wanneer de tijd er weer aankomt om de bikini of de gele zwembroek weer uit de kast te halen. De tijd voor een streng dieet is weer aangebroken. Dit is slechts een tijdelijke en ongezonde manier om af te vallen en je buikvet te verbranden. De potjes met dieetpillen en poeders vliegen natuurlijk ook weer over de toonbank. De dieetindustrie spint er garen bij. Er wordt miljoenen aan verdiend. Trouwens dat buikvet komt er dubbel en dwars weer bij zodra je weer wat gaat eten. Je lichaam raakt namelijk helemaal in de war van het strenge dieet waarbij je vaak veel te weinig calorieën binnen krijgt. Het jojo effect slaat meteen weer toe.

De kleine beetje extra die je binnen krijgt worden meteen opgeslagen als buikvet voor het geval je het weer in je hoofd haalt om zo weinig te gaan eten. Het is veel verstandiger om regelmatig een maaltijd te nuttigen met gezond voedsel. Neem een goed ontbijt, lunch en diner met gezonde dingen en neem dan tussendoor bijvoorbeeld wat fruit of een andere gezonde snack. Elke twee uur wat voedsel naar binnen werken geeft je lichaam voldoende energie en calorieën om de dag goed door te komen zonder hongergevoel. Je valt dus af door meer te eten!

Buikvet verbranden: Tip 7

Probeer eiwitrijk te eten en neem juist wat minder koolhydraten. Zeker wanneer je de krachttraining doet geeft eiwitrijk voedsel je een prima basis om te kunnen sporten. Want je hebt voedsel en voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Met eiwitrijk eten kun je veel meer buikvet verbranden. Dit komt doordat de eiwitten ervoor zorgen dat je vetverbranding gestimuleerd wordt. Als je daarentegen veel koolhydraten en suikers gaat eten wordt dit opgeslagen als buikvet. Wanneer je voedsel neemt met veel vezels en een hoge voedingswaarde heb je veel langer een vol gevoel. Als je geen honger hebt zul je ook niet zo snel geneigd zijn om te gaan snaaien.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close