*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Zien: een fitnesscampagne met échte vrouwen

0

Een goede conditie hebben betekent niet automatisch dat je ook alleen maar maatjes 34 in je kleerkast hebt hangen. Dat weet ook plussize model Iskra Lawrence. Als managing director van de site RunwayRiot engageerde ze zich dan ook voor de eerste sportieve fotoshoot die dames met verschillende vormen in de kijker zet.

Voor de fotoshoot werd enkel samengewerkt met merken die rekening houden met verschillende lichaamstypes, en waar iedere dame haar gading kan vinden. “En toch wou ik nog steeds dat alle kledingstukken mooi strak en aansluitend zijn”, vertelt het creatieve brein achter de fotoshoot, Ashley Hoffman. “RunwayRiot is een manier om vrouwen die anders vergeten worden, ook een toegang tot mode te bieden,” verklaart ze.

De modellen, Chloe Vero, Laney Degrasse, Victoria Gomez, Chloe Marshall, Ash Walker, Fiona Falkiner, Michelle Vawer en Iskra Lawrence zijn stuk voor stuk stoere vrouwen die hun mannetje kunnen staan. Zij zijn dan ook blij met de keuze om de fotoshoot authentiek te houden en de foto’s niet te bewerken. “Ik voel me eindelijk goed genoeg. Niet alleen als model maar ook als mens,” vertelt Iskra. “Als je je al niet kan verzoenen met je eigen lichaam, hoe kan iemand anders dat dan? Je relatie met je lichaam is ontzettend belangrijk.” En daar willen deze dames ons met de fotoshoot een handje bij helpen.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close