*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Zal Coronavirus zichzelf ‘natuurlijk’ uitbranden voordat een vaccin klaar is? Voormalig oncoloog van de WHO denkt van wel

0

Covid-19 zou “uit zichzelf kunnen uitdoven” voordat de wereld met enig vaccin komt, zei een vooraanstaande academicus, voorheen de oncoloog van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Karol Sikora, schreef de decaan van de medische school van de Universiteit van Buckingham, op Twitter:

“Er is een reële kans dat het virus op natuurlijke wijze zal uitbranden voordat er een vaccin is ontwikkeld. We zien overal een min of meer vergelijkbaar patroon – ik vermoed dat we meer immuniteit hebben dan geschat. We moeten het virus blijven vertragen, maar het kan uitdoven uit zichzelf. “

De verklaring lokte nogal wat reacties uit, waardoor Sikora later duidelijk maakte dat het zijn persoonlijke mening was en dat hij een “haalbaar scenario” voorstelde dat mogelijk zou kunnen zijn in de huidige “onbekende situatie”. De wetenschapper zei verder dat niemand weet “wat er zeker zal gebeuren” en drong er bij het publiek op aan zich te houden aan sociale afstandsregels.

Landen en bedrijven over de hele wereld racen om een ​​vaccin tegen Covid-19 te ontwikkelen, dat volgens de Johns Hopkins University tot nu toe meer dan 312.000 levens heeft geëist.

Eerder deze week onthulde de WHO dat acht vaccin-kandidaten momenteel klinische onderzoeken ondergaan, terwijl nog eens 110 kandidaten nu worden onderworpen aan preklinische evaluatie. Naties, waaronder Groot-Brittannië en China, zijn begonnen met het testen van vaccins op mensen.

Het is echter nog steeds onduidelijk wanneer een effectieve remedie klaar zal zijn, aangezien een succesvolle ontwikkeling naar verwachting maanden of zelfs jaren zal duren.

Bovendien waarschuwt het hoofd van het Amerikaanse National Institute of Allergy and Infectious Diseases, Anthony Fauci, dat er “geen garantie is dat het vaccin daadwerkelijk effectief zal zijn”.

Ondanks jaren van onderzoek en testen, is er nog steeds geen vaccin voor het ernstige acute respiratoire syndroom, bekend als SARS, dat in 2002 voor het eerst uitbrak, of voor het Middle East respiratory syndrome (MERS), dat in 2012 zijn snelle verspreiding begon.

Bronnen:

RT

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close