*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Wil je er jonger uitzien? Deze oplossingen kunnen helpen

0

Terwijl jonge mensen er vaak wat ouder uit willen zien om respect te krijgen, zijn de meeste mensen tegen de tijd dat we eind twintig zijn, klaar om er weer wat jonger uit te zien. Dat komt omdat alledaagse stress ons raakt – overmatige blootstelling aan de zon, vervuiling en zelfs alleen stress kan rimpels, verkleuring en andere klachten veroorzaken. Gelukkig zijn er genoeg manieren om een ​​beetje van die jeugd terug te krijgen.

Als u een jonger uitziende huid wilt, kunnen een of meer van deze 4 oplossingen u helpen er zo jong uit te zien als u zich voelt. Hoewel u de klokken ’s nachts niet achteruit kunt draaien, hoeft u vroegtijdige veroudering niet te tolereren.

Krijg een vitamine boost

Veel mensen gebruiken vitamine-zware moisturizers in de hoop veroudering tegen te gaan, maar voor maximale voordelen wil je van binnenuit werken. Om donkere schaduwen onder de ogen te minimaliseren, moet u ervoor zorgen dat u een dieet eet dat rijk is aan vitamine K. Dat komt omdat vitamine K een sleutelrol speelt bij de bloedstolling, het versterken van de haarvaten in het oog om bloedlekkage en de resulterende schaduwen te voorkomen.

Naast vitamine K voor problemen met de bloedsomloop, kan het kiezen van huidbehandelingen met vitamine C, retinol en thee-extracten helpen om het verschijnen van rimpels te verminderen. Dat hoort bij regelmatig gebruik van (natuurlijke zelfgemaakte)zonnebrandcrème: het vermijden van overmatige blootstelling aan de zon is de beste manier om vroegtijdige veroudering te voorkomen, en het is nooit te laat om het probleem aan te pakken.

Rek het uit

We oefenen spieren over ons hele lichaam, versterken onze armen en benen en werken zelfs om kernspieren te versterken, maar heb je er ooit over nagedacht dat je je gezichtsspieren zou moeten versterken? Door eenvoudige gezichtsoefeningen uit te voeren, kunt u de spieren onder uw huid opbouwen, zodat zelfs als u leeftijdsgebonden collageenverlies ervaart, het minder waarschijnlijk is dat het zichtbaar is. Het uitvoeren van gezichtsoefeningen zal ook de bloedcirculatie verbeteren, wat de collageenproductie kan stimuleren.

Til het op

Hoewel het altijd verstandig is om preventieve maatregelen te nemen als je te maken hebt met een ouder wordende huid, is het soms niet genoeg. Dat is waarom, als deze inspanningen tekortschieten, u misschien een facelift wilt overwegen. Een van de meest voorkomende cosmetische ingrepen in de Verenigde Staten, een facelift, richt zich op de onderliggende structuren, verstevigt de spieren en maakt de huid gladder om rimpels te verwijderen. Hoewel facelifts niet de cellulaire gezondheid van de huid aanpakken, gaan ze een heel eind op weg om esthetische problemen te herstellen.

Maak verwennen een prioriteit

Ten slotte, als je echt een jonger uitziende huid wilt, verhoog dan je basisroutine voor huidverzorging en zorg ervoor dat je gezicht echt verwend wordt. Sommigen zweren bij microdermabrasie thuis voor intensieve, budgetvriendelijke behandelingen, terwijl anderen de nadruk leggen op nachtmaskers in combinatie met het gebruik van een luchtbevochtiger in de slaapkamer en een goede nachtrust. Hoewel u geen nachtelijke routine van twaalf stappen nodig heeft, kunt u rimpels, saaiheid en verkleuring aanzienlijk verminderen door een paar extra stappen toe te passen op uw basiswas en hydratatie.

Er is geen fontein van de jeugd die klaar is om de impact van tijd op je huid om te keren, maar je hoeft niet alleen je huid erger te laten worden zonder tussenkomst. Hoe eerder u uw huid vriendelijk behandelt, hoe eerder u het verschil zult zien.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close