*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Wat er echt gebeurt als je bruin wordt

0

Je denkt dat dat kleurtje dat je de komende weken gaat krijgen sexy is, maar is die huidkanker over 15 jaar ook sexy, denk je?

Het zier er mooi uit, die langzaam verkleurende huid. Wat het feitelijk is is een poging van je lichaam om zich te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Als je huid merkt dat hij wordt blootgesteld aan de UV-stralen van de zon schiet hij in de verdedigingslinie. Het schuift daartoe donkerder pigment als een paraplu boven de huid. Deze melanocieten worden boven de kern van de cel geplaatst, zegt dermatoloog Aleksandar Sekulic van de Maya kliniek.  Dat parapluutje van donkerder pigment maakt dat je bruin wordt. En hoe bedreigder de huid zich voelt, des te meer donkerder pigment wordt ingezet en des te beter jij denkt dat je er uit gaat zien.

Mensen met een lichte huid hebben van nature niet genoeg pigment voor een goede paraplu. Maar ook mensen die wel veel donker pigment hebben moeten zich niet rijk rekenen: er zitten gaten in de paraplu. En door de gaten wordt de huid gewoon beschadigd.

Vandaar dat dermatologen aanraden om je heel goed te beschermen tegen de zon. Met een pet, met goede creme, en vooral door niet te veel en te lang in de zon te gaan.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close