*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Voetblaren voorkomen lukt met dit trucje

0

Tijdens het lopen de pijn verbijten omdat je een blaar voelt opkomen: het scenario is veel sporters wellicht niet vreemd. Uit een recent onderzoek aan de universiteit van Stanford blijkt dat er een simpel trucje bestaat om ze te voorkomen.
Een team wetenschappers, onder leiding van professor Grant Lipman, volgde gedurende zeven dagen 128 hardlopers die deelnamen aan de Racing The Plantet-marathon. In die week tijd legden de sporters 250 kilometer af. Elke dag, net voor hun vertrek, moesten ze aan een voet papieren tape aanbrengen op plekken waar makkelijk blaren ontstaan. Aan de andere voet werd geen tape bevestigd. Deelnemers die niet snel voetblaren ontwikkelen, moesten de papieren tape op willekeurige zones op hun voeten kleven.

Na het experiment werd een en ander duidelijk. De papieren tape voorkwam bij 98 van de lopers blaarvorming. Op de zones zonder tape ontstonden bij 81 deelnemers wel blaren. De wetenschappers concluderen in het vakblad Clinical Journal of Sport Medicine dat goed voor je voeten zorgen essentieel is om de eindmeet te halen. Dit is een goedkope en makkelijke manier van blaarpreventie”, zegt Lipman. Of poeders, zalfjes en speciale pleisters ook helpen om blaren te voorkomen, moet onderzoek nog uitwijzen.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close