*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Val af met deze 7 tips zonder te sporten!

0

Heb jij ook een flubber buik? Vet aan de boven armen of wat dikke dijen? Dan hebben wij 7 tips voor jou. Er zijn zoveel manieren om af te vallen door speciale diëten te volgen en door veel te sporten.

Nu hebben wij 7 tips die er voor gaan zorgen dat jij in 5 weken 10 kilo kwijt bent. Voor deze 7 tips hoef je niet te bewegen. Lekker toch? Wel bewegen versneld het proces natuurlijk alleen maar, dus blijf wel bewegen!

Tip 1: Kook zelf dat zal een heel stuk schelen. Je heb dan zelf in de hand wat er in je lichaam komt. Dan kun heus wel is iets lekkers maken zoals sausjes, als je zelf kookt is het vaak veel gezonder dan je een product in de winkel koopt!

Tip 2: Haal geen granen en suiker in huis. Als ze er niet zijn kun je ze ook niet eten.
Het is daarnaast belangrijk dat je ook onderweg of op je werk niet in de verleiding wordt gebracht om koolhydraten te eten.

Tip 3: Leer juicen. Juicen, is simpel weg gewoon van je groenten en fruit sap maken. Doordat je sap van je groentes maakt worden de vitamines heel snel opgenomen. In het begin is de smaak even wennen, maar als je het eenmaal een paar weken gedaan hebt, wil je niets anders meer.

Tip 4: Snack rauw. Snacken dat zorgt wel voor de extra kilootjes. Maar als je nou gezond snackt zou het wel kunnen. We snacken om het honger gevoel weg te laten gaan. Dus snack rauw daarmee bedoelen we onbewerkt dus niet gekookt, gebakken en dat soort dingen. Een stuk fruit of groente is natuurlijk de ideale snack.

Tip 5: Weeg je één keer per week. Veel mensen die wegen zich vaker en zullen zien dat ze soms zijn aan gekomen maar dat zal vast niet zo zijn als je goed deze tips volgt. je gewicht slingert. soms heb je wat gedronken en dat merk je dan ook op de weegschaal. vaak haken mensen af als ze zien dat ze zijn aan gekomen.

Tip 6: Informeer vrienden en collega’s. Vertel het je familie en vrienden zij zullen je hier in steunen en soms stoppen als je een calorie bom wilt gaan eten.

Tip 7: Begin direct. We stellen het vaak uit maar dat moet je niet doen. Begin gewoon meteen wat houd je tegen? Want van uit stel komt af stel.

Hopelijk kun je met deze tips vaarwel zeggen tegen die extra kilootjes van je. En hopelijk hoef je ze niet meer terug te zien. Vind je deze tips nou handig vergeet ze dan niet te delen met je vrienden!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close