*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Stop met plukken en agressieve chemicaliën. Hier zijn 6 pijnloze manieren om ongewenst haar te verwijderen

0

Lichaamshaar kan mooi zijn en moet worden gevierd. Sommige vrouwen gaan zelfs zover dat ze hun onderarmhaar verven, meldt de New York Times. Er zijn echter momenten dat u lichaamshaar irriterend vindt en dit wilt verwijderen.
Probeer deze veilige, volledig natuurlijke manieren om ongewenst lichaamshaar te verwijderen in plaats van te lijden door de inkepingen van een scheermes of de ondraaglijke pijn van een traditionele wax.

1. Suiker-citroenmengsel: deze klassieke methode voor het verwijderen van gezichtshaar werkt echt! Download hier het volledige recept.

Zodra je het bovenstaande mengsel hebt gemaakt, breng het dan aan op het gezicht in de richting van de haargroei. Laat 15-20 minuten intrekken. Was de oplossing met water. Wrijf zachtjes. Herhaal 2-3 keer per week gedurende enkele weken.

2. Linzen en aardappelenmengsel: het klinkt meer als een soeprecept, maar in feite zijn linzen en aardappelen enkele van de beste ingrediënten voor ontharing. Download het recept hier.

Zodra je het bovenstaande mengsel hebt gemaakt, breng je het op het lichaam aan waar je dat wilt. Laat het 30 minuten intrekken en spoel dan alles af.

3. Banaan en havermoutmengsel: ontvang het volledige recept hier.

Zodra je het bovenstaande mengsel hebt gemaakt, breng je het aan op het lichaamsgebied met ongewenst haar. Laat het ongeveer 20 minuten intrekken. Herhaal dit twee keer per week of zoals gewenst.

4. Basilicum- en uienmengsel: deze ogenschijnlijk vreemde combinatie is verrassend nuttig bij het voeden van de huid en het verwijderen van lichaamshaar. Download hier het volledige recept.

Zodra je het bovenstaande mengsel hebt gemaakt, breng het aan op lichaamsdelen met ongewenst haar. Laat het mengsel ongeveer 20 minuten intrekken. Afwassen met water. Herhaal 3-4 keer per week gedurende ten minste een maand.

5. Kurkuma en rozenwatermengsel: deze voedende combinatie van ingrediënten is ontstekingsremmend en verzachtend, evenals een effectieve haarverwijderaar. Download het recept hier.

Zodra je het bovenstaande mengsel hebt gemaakt, breng het aan op gebieden met ongewenst haar. Laat het mengsel ongeveer 20 minuten op de huid liggen, of totdat alles droog is. Afspoelen met lauw water. Droog deppen.

6. Papaya-mengsel: dit tropische fruit bevat een enzym dat de haargroei beperkt en haarzakjes afbreekt. Download hier het volledige recept.

Zodra je het bovenstaande mengsel hebt gemaakt, breng je het mengsel aan op ongewenst haar. Massage gedurende 15-20 minuten. Afwassen met warm water en dep droog. Herhaal 1-2 keer elke week.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close