*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


SNEL VAN JE BUIKJE AFKOMEN? GEBRUIK IJS. HET WERKT ECHT!

0

Wist je dat je door middel van kou razendsnel kan afvallen? Maar om dat te kunnen begrijpen moet je eerst een aantal dingen over vet weten. Er bestaan namelijk twee verschillende soorten vet: wit vet en bruin vet. Als we aan vet denken, hebben we het meestal over wit vet: de reserve van energie op buik, benen en billen (en die ook je organen beschermt en je lijf isoleert). Bruin vet daarentegen warmt je lichaam op door het verbranden van glucose en wit vet. Bruin vet wordt daarom ook wel vet verbrandend vet genoemd.

fat3-1Bruin vet kan worden geactiveerd door koude prikkels, zoals dat van een koud zwembad of een koude douche. Je lichaam gaat zich namelijk opstoken om jou warm te houden. Klinkt logisch toch? Je lichaam gaat terugvechten! De truc? Overmatig gewicht is ALTIJD wit vet. Door het bruine vet te activeren, kun je je lichaam leren om het witte vet te verbranden. Dit betekent dus razendsnel afvallen. Er bestaan tegenwoordig allemaal behandelingen hiervoor om vet in te vriezen, maar je kan het ook gemakkelijk zelf op een humanitaire doen. Bovendien is dit ook goedkoper en kan je het altijd zelf doen wanneer je het wilt.

KOUDE DOUCHE
Neem voortaan een koude douche als je snel wil afvallen. Afvallen door een koude douche te nemen is mogelijk volgens onderzoekers. Stofwisselingsexpert Stephan Herzig van het kankeronderzoekscentrum in het Duitse Heidelberg heeft namelijk aangetoond dat het menselijke bruine vet zeer slecht tegen koude temperaturen kan. Blijf onder het koude water voor op zijn minst 30 seconden. Je moet er wel tegen kunnen. Herhaal deze koude douches 2 of 3 keer per dag om de bruine vetcellen nog meer te activeren. Aangezien we geen enorme hoeveelheden bruin vet hebben hoef je ook maar een klein gedeelte van dit bruine vet te activeren om een wezenlijk verschil te maken in je totale metabolisme. En dat is maar goed ook want bij al die douchebeurten anders kan de rekening aardig oplopen aan het einde van het jaar.

Gebruik ijs packs!
Heb je een buikje en wil je hier snel van af? Dan raden we je aan om ijs packs te gebruiken om buikvet snel te verbranden. Houd een ijslaag aangebracht op de vette gebied voor 30 minuten. Herhaal de procedure 3-4 keer per week. Om brandwonden te voorkomen kan je een handdoek leggen tussen het ijs en je buik. Hieronder ziet u het resultaat na 9 weken. Het werkt echt!

fat4-1

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close