*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Slecht nieuws voor de latte macchiato-fans: Zoveel kilo kan je hiervan aankomen!

0

Van een heerlijke latte macchiato kunnen we echt genieten met deze koude winterdagen. Even langs de koffiecorner of eentje thuis maken met een melkopschuimer. We worden er blij van! Maar waar we helaas minder blij van worden is hoe ongezond een latte macchiato is.

Een koffie op zich is niet zo ongezond, maar de melk daarentegen is een compleet ander verhaal. Dieetplanet.nl had een rekensom gemaakt waaruit bleek dat je van 1 latte macchiato per dag, 6.5 kilo per jaar kunt aankomen. Dat is niet niks! Maar hoe kan dat dan? Elke dag een latte nuttigen zijn 128 calorieën extra. Stel je voor dat je elke dag één latte zou drinken, dan zou dat betekenen dat je per jaar 45568 calorieën zou binnen krijgen. Dieetplanet vermeldt hierbij dat als je 7000 calorieën meer binnen krijgt dan je verbrandt, dat je dan 1 kilo aankomt. De rekenknobbels onder ons komen door het rekensommetje van 45568×7000= uit op 6.5 kilo. Redelijk schokkend he!? Wat nog heftiger is, is als je de latte met suiker drinkt. Hiervan zou je zelfs 7,5 kilo per jaar van kunnen aankomen.

Dit geldt natuurlijk alleen als je de latte dagelijks bovenop je normale eetpatroon neemt en daarbij niet extra sport. Dat stelt ons toch een beetje gerust, want voldoende bewegen kan een hoop in deze zaak veranderen.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close