*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Slank de zomer tegemoet dankzij deze 5 tips!

0

Heerlijk, de lente is weer in het land. De dagen worden langer, iedereen komt weer meer naar buiten en we kunnen niet wachten om de eerste terrasjes weer te veroveren. De winterkleren mogen de kast in en we kunnen eindelijk weer die zwierige jurkjes aan. Maar ben je wel klaar om in je nieuwe outfit te flaneren? Of heb je nog een paar winter kilootjes weg te werken? Lees dan snel onze tips en ga slank en fit de zomer tegemoet!

 1. Gezond en regelmatig eten
  Het spreekt misschien voor zich, maar gezond eten is ook echt een must voor een fit en gezond lichaam. Gedaan met die dikke winterstamppotten of makkelijke kant-en-klare maaltijden. Kies eerder voor een frisse salade of een lekkere soep. Het hoeft niet moeilijk te zijn om lekker en gezond te eten!
 2. Volg een proteïnedieet
  Wil je weer je gezonde voedingspatroon opnemen en aan je figuur werken? Er zijn ontzettend veel diëten. Maar welk werkt nu echt? Wat zijn de nieuwe trends? En… hoe pak je het zelf best aan? Een proteïne dieet is alvast de meest efficiënte en snelle manier om je figuur terug in lijn te krijgen.
 3. Beweeg
  Beweging is natuurlijk één van de belangrijkste dingen om aan je figuur te werken en om meer energie te krijgen. Ga bijvoorbeeld met de fiets naar het werk of maak het jezelf makkelijk en doe thuis wat oefeningen voor je buik, benen en billen.
 4. Voldoende drinken
  Het is belangrijk om minimum 1,5 liter water per dag te drinken. Het lijkt misschien veel maar het kan al helpen door een flesje water bij je op kantoor te zetten en standaard in de auto.
 5. Ontspan!
  Stress kan een boosdoener zijn voor je spijsvertering en kan je een opgeblazen gevoel geven. Zorg dus voor voldoende ontspanning.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close