*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Ontstijg de censuur op Social Media

0

U heeft het wellicht al wel opgemerkt. Facebook, Twitter en andere social media netwerken hebben de aanval geopend op de alternatieve media. Dit is niet iets van de laatste tijd, want we merkten al twee jaar op dat media zoals de onze het moeilijk wordt gemaakt op Facebook e.d. Beperkingen in het bereik waardoor we nog maar een fractie van onze lezers konden bereiken, of het werd ons onmogelijk gemaakt artikelen te delen. Slechts een kleine greep uit de collectie pesterijtjes. Hier hebben we keer op keer oplossingen voor gevonden.

Echter, is de aanval nu vol ingezet en worden links en rechts van ons alternatieve media pagina’s verwijderd van Facebook, Twitter en soortgelijke kanalen. We zijn er nog, maar dat kan ieder moment zijn afgelopen!

Uiteraard gaan wij door tot et einde met het publiceren van nieuwe artikelen en willen u uiteraard daarvan blijven voorzien. Daarom zijn we een nieuws mailing gestart waar u zich gratis op kan abonneren. Maak u niet afhankelijk van kanalen als Facebook en de overige censuur media. Schrijf u in en verzeker u ervan dat u altijd het laatste nieuws op onze sites kunt blijven lezen!

 

Abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat