*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Maak het jezelf gemakkelijk: 5 simpele trucs om minder te eten

0

Wil je voor de zomer begint nog snel een paar kilo kwijt raken? Maak het jezelf dan zo gemakkelijk mogelijk. Met deze trucs lukt het je ongetwijfeld om minder te eten.

1. Focus je op het geluid
Experimenten hebben uitgewezen dat wie naar het geluid van het kauwen luistert minder eet dan wie zich richt op de smaak of op omgevingsgeluiden. Dit wordt ook wel het crunch effect genoemd. Zet dus de televisie of radio uit en luister naar het geknapper in je mond.

2. Neem een klein bord
Dezelfde hoeveelheid eten lijkt op een klein bord meer dan op een groot bord. Zo denken je hersenen dat je meer gegeten hebt en zul je dus minder snel te veel eten.

3. Eet met de verkeerde hand
Eet met links als je rechtshandig bent. Je zult dan langzamer eten, omdat het meer moeite kost. Daardoor heb je beter door wanneer je genoeg hebt gehad. Pas dit vooral toe aan het begin van een maaltijd als je geneigd bent snel te eten.

4. Zet snacks op een andere tafel
Zit je op zaterdagavond op de bank met wat lekkers, leg dit dan niet recht voor je neus, maar bijvoorbeeld op de eettafel: je mag wel snacken, maar dan moet je er wel wat voor doen. En mogelijk ben je daar te lui voor en zul je het laten staan.

5. Weeg je iedere dag
Diëtisten raden aan om je wekelijks te wegen, maar onderzoek wijst uit dat het beter is om dat dagelijks te doen. Je krijgt weliswaar te maken met schommelingen, maar het helpt juist om met je gewicht bezig te blijven. Heb je ‘s avonds zwaar getafeld, dan zie je daar de volgende ochtend direct het resultaat van. En ook al raak je dat extra gewicht weer grotendeels vanzelf kwijt, je zult die dag toch geneigd zijn wat minder te nemen.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close