*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Kun je gewicht verliezen met appelazijn?

0

Appelazijn is een groot reinigingsmiddel dat helpt bij het ontgiften van het lichaam en overtollige stoffen die geen voordelen geven helpt te elimineren.

Appelazijn. We weten al dat het helpt bij de spijsvertering, een diureticum is en het is rijk is aan kalium. Maar kan het ook helpen om gewicht te verliezen? Is het veilig om te drinken of kan het ongezond zijn? We vertellen je hier meer!

Afslankende eigenschappen van appelazijn

Zoals onze grootouders al wisten, is er niets beter dan een eetlepel appelazijn gemengd met water om de spijsvertering te verbeteren en gasvorming te voorkomen. Heb je het al weleens geprobeerd? Er zijn allerlei voordelen van appelazijn, dus het is altijd het proberen waard.

Vandaag gaan we ons richten op de interessante afslankende eigenschappen. Werkt het echt? Is het veilig of kunnen er ongewenste bijwerkingen optreden? Appelazijn kan inderdaad worden gebruikt als aanvulling op een gezonde voeding, maar vergeet niet dat je nooit alleen maar appelazijn moet drinken gedurende de dag. Het is bedoeld om het dieet aan te vullen volgens bepaalde richtlijnen. We zullen je leren hoe je appelazijn kunt gebruiken om gewicht te verliezen.

  • Het is een geweldig middel voor het reinigen van de darmen. Dit komt omdat appelazijn azijnzuur bevat, dat helpt bij het voorkomen van constipatie, bacteriën ervan weerhoudt zich op te hopen in de darmwand de ontwikkeling van gasvorming stopt. Het is erg handig als je een trage spijsvertering hebt en last hebt van een opgeblazen gevoel, vooral tegen het einde van de dag. Appelazijn kan dus een grote hulp zijn bij het elimineren van stoffen die we niet nodig hebben in het lichaam.
  • Appelazijn is zeer verzadigend. Wist je dat? Nou, nu je weet je het in ieder geval. Als je probeert om voor de maaltijden een glas water te drinken met daarin één of twee eetlepels appelazijn, zul je merken dat je niet de behoefte voelt om te snel of te veel eten.
  • Het is rijk aan vitamine A. Wat is het goede van vitamine A? Het verzorgt de huid, zorgt voor hydratatie en het herstel van de elasticiteit.
  • Dankzij het kaliumgehalte is appelazijn ook een goed diureticum. Dit mineraal helpt om het bloed iets meer alkalisch te maken, wat helpt bij het bestrijden van duizeligheid, voorkomt dat het lichaam vocht vasthoudt, kramp verlicht en nog veel meer.
  • Omdat het het spijsverteringsstelsel reinigt, voelen we ons lichter, minder vol en kan lichaam efficiënter functioneren.

Hoe moeten we appelazijn gebruiken om af te vallen?

De beste manier is om een beetje appelazijn te drinken voor de maaltijden.Hoe? Voeg één eetlepel toe aan een glas water, meng het goed, en drink het -zoals we altijd zeggen- vóór het eten. Doe dit vóór het ontbijt, lunch en avondeten. Sommige mensen willen misschien een beetje honing toevoegen voor de smaak, maar over het algemeen is het niet nodig en kun je direct aan de slag om de positieve resultaten te zien.

Bedenk echter wel dat je alleen gewicht zult verliezen als je appelazijn gebruikt als aanvulling op een gezonde en evenwichtige voeding. Je kan wel een cheeseburger met frietjes en een plak cake eten terwijl je ook je appelazijn drinkt, maar dat heeft geen zin. Je weet dat je om gewicht te verliezen een aantal veranderingen moet doorvoeren en het vermijden van vetten, gefrituurd voedsel, snoep en voorverpakte voedingsmiddelen is een van de grootste van deze veranderingen.

Vervang deze voedingsmiddelen met gezondere keuzes die rijk zijn aan vezels, vitaminen en mineralen. Aangevuld met appelazijn zal dit je spijsvertering verbeteren en je lichaam beter in staat zijn om zichzelf te reinigen en ook zul je meer vet verbranden. Het is zeker het proberen waard, dus ben je er klaar voor?

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close