*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Is Weightwatchers iets voor jou?

0

Weightwatchers is ondertussen een bekende organisatie. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Maar wat doen ze precies? Hoe ziet hun afslank programma eruit en hoe houden ze de kilo’s eraf? Kortom, is weightwatchers iets voor jou?

Hoe Weightwatchers begon

Het begon allemaal in de huiskamer van Jean Nidetch in Queens, New York. Nidetch, die zelf met overgewicht kampte, ontdekte een programma waarmee ze al gauw negen kilo afviel. Ze had echter moeite om dit succes vast te houden en nodigde daarom vriendinnen uit die tegen hetzelfde aanliepen. Zodoende hadden de vrouwen steun aan elkaar en kon Nidetch haar kennis overdragen. Dit bleek al snel een doorslaggevend concept. Niet lang daarna veroverden ze Amerika en als snel werd het een wereldwijd concept.

Het concept van Weightwatchers

Het concept is gebaseerd op dat je samen elkaar helpt om een gezond gewicht te bereiken, danwel te behouden. Tevens is er altijd begeleiding van een ervaren Weightwatchers coach. Samen in een groep kan je elkaar natuurlijk beter ondersteunen en bereik je meer dan als je besluit helemaal alleen af te vallen. Daarnaast kan je elkaar tips en trucs uitwisselen en zorgt de ervaren coach voor een goede begeleiding en geeft richting aan de cursus.

Je kunt je simpel aanmelden voor een cursus bij jou in de buurt via Weightwatchers.nl. Rechtsboven op hun site zie je ‘Vindt een cursus’. Ze hebben vele cursus lokaties in vrijwel iedere stad.

Ook bieden ze een online programma aan volgens het concept ‘Eet’ ‘Beweeg’ en ‘Leef’. De 3 pilaren van succesvol afslanken.

Is Weightwatchers iets voor jou?

Dat ligt een beetje aan jezelf. Als jij graag in een groep zit, je ervaringen wilt delen en steun nodig hebt bij afvallen, dan is Weightwatchers zeker de moeite waard. Als je er nog niet helemaal uit bent, dan is het zinvol even de alternatieven door te nemen:

  • Je informatie zelf opzoeken online en zelf afvallen
  • De hulp inschakelen van een personal trainer/ lifestyle coach
  • Een kant-en-klaar (ander) programma volgen

Je informatie zelf opzoeken online en zelf afvallen

Misschien is dit de eerste stap die je kunt proberen als je nog twijfelt. Het is goed mogelijk om zelf je informatie op te zoeken en af te vallen. Besef wel dat je geen hulp hebt en je gemotiveerd moet zijn. Wees ook grondig in het uitzoeken van je info en begin pas als je voldoende weet over de materie! Kijk bijvoorbeeld eens op Afvallen met eiwit, of Snelafvallen.

De hulp inschakelen van een personal trainer/ lifestyle coach

Dit is absoluut de beste optie die het meest resultaat oplevert, maar ook meteen de duurste optie. Reken bij een personal coach al snel op zo’n 50 a 80 euro per uur. Je wordt echter wel persoonlijk begeleidt en gemotiveerd. Je spreekt af op bepaalde dagen/ tijden om samen te trainen, je volgt een programma op gebied van voeding, training en supplementen. De resultaten komen vaak al erg snel. Er zijn vele coaches beschikbaar door het hele land. Je kan ook kiezen voor online begeleiding of een combinatie tussen online en offline. Life Health Strategy is bijvoorbeeld een organisatie die dit beide aanbiedt.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close