*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Honing, Zuiveringszout & Appelciderazijnmasker voor acne en stralende huid

0

De huid kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals blootstelling van de huid, genetica, hormonen, uitdroging, blootstelling aan de zon, weersomstandigheden en meer.

De huid is het grootste lichaamsorgaan, en het dient om ons te beschermen, maar wanneer het wordt aangetast, is deze effectieve barrière aangetast. Daarom moeten we een manier vinden en de gezondheid van de huid verbeteren om de functie ervan te stimuleren en te ondersteunen bij het behouden van de beschermende rol.

Het reguleert de lichaamstemperatuur, regelt vochtverlies, handhaaft de vochtbalans, werkt als een schokdemper, herkent pijnsensaties en beschermt ons tegen schadelijke ultraviolette (UV) stralen van de zon.

Bovendien is de huid het venster naar het lichaam en onthult het vaak zijn gezondheidstoestand. Sinds de tienerjaren en de eerste acne, tot de stralende gloed van de zwangerschap en de zonnevlekken van veroudering, weerspiegelt de huid altijd de innerlijke toestand van het lichaam.

De meest voorkomende huidproblemen zijn acne, puistjes, vlekken, ouderdomsvlekken en rimpels, en mensen geven honderden dollars uit aan in de winkel gekochte producten die beloven ze in een korte periode te behandelen.

De meeste bevatten echter gevaarlijke chemicaliën die meer kwaad dan goed kunnen doen.

Aan de andere kant zijn er perfect effectieve natuurlijke manieren om de gezondheid van de huid te verbeteren, en het volgende gezichtsmasker is een van de krachtigste die je kunt proberen! Alle ingrediënten zijn natuurlijk goedkoop en bieden gunstige eigenschappen voor de gezondheid van de huid. Hier is hoe het te bereiden:

ingrediënten:

1 el appelazijn
1 theelepel bakpoeder
2 theelepel honing

instructies,

Voeg in een glazen kom appelazijn en honing toe en roer goed. Voeg vervolgens het bakpoeder toe, roer opnieuw en voeg water toe als je de gewenste consistentie wilt verkrijgen.

Was het gezicht goed om de poriën te openen en dep het droog. Breng vervolgens het masker gelijkmatig aan en laat het 10 minuten inwerken. Spoel eerst met lauw water en vervolgens met koud water om de poriën te sluiten.

De krachtige antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen van zuiveringszout zullen de pH van de huid in evenwicht brengen en acne behandelen, terwijl appelazijn de dode huidcellen zal elimineren vanwege de aanwezigheid van alfa-hydroxyzuren en alle huidproblemen zal behandelen. De vele antioxidanten in honing helpen de huid zijn natuurlijke glans terug te krijgen en zijn gezondheid te verbeteren.

Herhaal dit een paar keer per week en je huid zal helder, schoon, gezond en stralend zijn!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close