*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hoe komen we deze crisis door?

0

Al sinds de eerste tekenen van verspreiding van Covid-19 over de wereld zeiden we hier al dat de effecten van de pandemie meer slachtoffers zou gaan maken dan het virus zelf en we zien het nu ontvouwen voor onze ogen. Het zal de meesten inmiddels duidelijk zijn dat het Corona virus niet veel meer voorsteld dan een slechte griep, echter zijn de gevolgen voor onze maatschappij en economie desastreus met wereldwijd een golf aan faillissementen en ontslagen als gevolg. Dit raakt iedereen en helaas is ook Natuurlijf hier niet immuun voor.

Sinds we te maken kregen met een vrijwel wereldwijde lockdown is de online advertentiemarkt vrijwel geheel ingestort. Natuurlijk u ziet hier nog wel een drietal advertenties staan, maar deze leveren minder dan 25% van wat ze voorheen deden. Het was al niet genoeg om de kosten van het operationeel houden van de website te bekostigen, maar het komt nu niet eens meer halverwege. Tot nu toe paste ik het verschil gewoon bij uit inkomsten vanuit mijn reguliere werkzaamheden, zoals ik al sinds 2014 heb gedaan, maar ook daar heeft het effect van de pandemie zijn uitwerking gehad en zijn ook deze inkomsten meer dan gehalveerd.

Dit brengt me op het punt dat we een keuze moeten maken want na dit vier maanden volgehouden te hebben is de keuze tussen de websites en mijn vaste lasten in zicht gekomen. Omdat ik deze keuze liever niet wil maken heb ik uw hulp ingeroepen met het verzoek, indien u ons werk waardeert en een kleine bijdrage kan missen, om ons uit de brand te helpen met een donatie.

Help Natuurlijf te overleven

Met een kleine bijdrage helpt u ons enorm, alle beetjes helpen al is het maar 50 eurocent, want een heleboel kleintjes maken ook een grote bijdrage.

Ik heb hiervoor een speciale rekening geopend bij de Bunq bank waar u heel gemakkelijk een bedrag kunt doneren. Iedere donatie hoe klein ook helpt, dus indien u het kunt permitteren doneert u dan via https://bunq.me/EOverberg ook al is het maar een euro, of zelfs 50 eurocent. Uiteraard zijn grotere donaties ook welkom maar dat laat ik aan u.

Naast mijn eeuwige dank beloof ik ook dat alles boven het streefbedrag zal worden gebruikt voor de projecten en ook garandeer ik u dat dit de eerste en laatste keer zal zijn dat ik op deze wijze om financiële steun vraag. Ik ben al bezig over te stappen op een ander model waarmee ik mijn projecten na deze pandemie bestendig kan maken tegen toekomstige rampspoed en een situatie als waarmee ik nu wordt geconfronteerd zich niet meer voor zal doen. Dat kan echter pas nadat de huidige crisis is bedwongen en ben ik voor nu op dit moment afhankelijk van uw goede wil om een donatie te doen op:

https://bunq.me/EOverberg

Geeft u alstublieft gul zodat de websites de crisis kunnen overleven!

Uiteraard is dit tijdelijk. De pandemie zal weer over gaan, lockdowns zullen verdwijnen en de vraag naar advertentie ruimte als ook vraag naar mijn werkzaamheden zullen weer toenemen, maar als er niets gebeurd vrees ik dat het dan te laat zal zijn. Het zal u allen niet verbazen dat ik niet op overheidssteun hoef te rekenen, maar ik hoop wel op uw steun te mogen rekenen.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat