*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hij besloot 30 dagen lang 4,5 liter water te drinken. De resultaten zijn schokkend

0

Onlangs deed een journalist van het ‘Thrillist’-portaal een ongebruikelijk experiment waarbij dagelijks 4,5 liter water werd geconsumeerd. Na een maand gebeurde er iets schokkends! Hoewel hij bepaalde veranderingen verwachtte, overtroffen de resultaten alle verwachtingen.

DAG 1

Op de eerste dag kocht hij een fles water van 4,5 liter en nam die overal mee naartoe. Hij wist dat deze taak niet soepel zal verlopen, omdat de hoeveelheid water de RDA overschrijdt. Hij besloot echter vast te houden aan zijn doel.

DAG 5 (elke 20 minuten plassen)

Het menselijk lichaam heeft dagelijks water nodig, omdat het voor 60 procent uit water bestaat. Het dagelijks drinken van 4,5 liter water is echter behoorlijk uitdagend en het veroorzaakt bepaalde veranderingen in uw dagelijkse regime. Je gaat bijvoorbeeld minder eten en vaker plassen. Volgens de journalist ging hij de eerste dagen elke 20 minuten naar de badkamer. Zoals hierboven vermeld, droeg hij de fles overal en dronk hij altijd water, ongeacht of hij thuis was of niet.

DAG 10 (Ik ben mooi geworden?)

De journalist verklaarde dat hij zich ‘s ochtends anders begon te voelen. Voorafgaand aan het experiment voelde hij zich ‘s ochtends lusteloos en kon hij zich niet voorstellen dat hij zijn dag zou beginnen zonder een kopje koffie. Tijdens dit experiment voelde hij zich echter ‘s ochtends energiek en zag hij er zelfs veel beter uit. Het was best moeilijk om dagelijks de 4,5 liter water te drinken, maar hij bleef gefocust en toegewijd. Hoewel mensen hem als een gek beschouwden, gaf hij niet op.

DAG 15 (Vol energie)

Nadat er 15 dagen waren verstreken, begon hij zich energiek te voelen en kon hij zich van de koffie ontdoen, omdat hij deze niet meer nodig had. Dit was een drastische verandering voor hem, aangezien hij dagelijks ongeveer drie kopjes koffie dronk. Iets anders wat hem opviel was dat hij fysieke verbeteringen voelde, in termen van sneller kunnen rennen. Bovendien ervoer hij verbeteringen in zijn slaappatroon en voelde hij zich niet warm voor het slapengaan. Onnodig te zeggen dat hij dorst had als hij een tijdje geen water had gedronken, wat betekent dat zijn lichaam zich geleidelijk heeft aangepast aan de nieuwe levensstijlverandering.

DAG 20 (Mensen vertellen me dat ik er gelukkiger uitzie)

Hoewel er in deze periode veel veranderingen plaatsvonden, bleef de behoefte om te plassen hetzelfde als vanaf het allereerste begin van het experiment. Op dit punt werd de urine helderder en verbeterde het uiterlijk van de huid. Interessant is dat de journalist beweert dat hij zich veel gelukkiger voelde en dat hij in het reine kwam met de noodzaak om 4,5 liter water overal mee naar toe te nemen. Sterker nog, hij paste zich aan deze verandering aan en vond het drinken van 4,5 liter water niet problematisch.

DAG 30 (gratis en schoon)

Ondanks het feit dat hij de hele tijd dorst had, verliep de laatste dag vlot. Hoewel hij een moeilijke maand heeft doorgemaakt, is het drinken van 4,5 liter water volgens de journalist niet zoveel als we denken. Aangemoedigd door de positieve resultaten, is hij niet van plan nu te stoppen.

Dit experiment is bedoeld om mensen te laten zien dat water wonderen doet voor je gezondheid en dat een gebrek daaraan kan leiden tot een negatief effect. Hoewel je het experiment niet alleen mag proberen, moet je zeker meer water gaan drinken. Zoek de hoeveelheid die voor u werkt en houd u eraan. De positieve resultaten zijn onvermijdelijk.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close