*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Het drinken van het sap van deze plant is volgens onderzoekers het allerbeste hulpmiddel om af te vallen!

0

Iedereen al zin in je vakantie? Ik zeker wel. Ik ga dit jaar 3 weken naar de Turkse Riviera. Heerlijk niets doen en languit op het strand liggen in een badpak met een cocktail in mijn hand. Nog 3 weken. Ik tel al maandenlang af en ik kan werkelijk niet wachten. Het enige probleem is dat ik eigenlijk nog steeds niet fit genoeg was om lekker gemakkelijk rond te lopen in mijn niemendalletje. Ik bedoel, het kan natuurlijk zo zijn dat jij 100% tevreden bent met je lichaam. Dat is geweldig, maar dit artikel is voor iedereen die nog wel even wat last minute hulp kan gebruiken.

Volgens onderzoekers is er namelijk een sapje (te verkrijgen in je supermarkt) die het afvalproces 2x zo snel kan laten gaan. Het komt van een plant en wordt steeds populairder.

Het magische sapje om meer af te vallen is:

Aloë Vera sap!

Je kent dit product misschien niet, maar bijna alle supermarkten hebben het tegenwoordig in de schappen. Als je Appie of Dirk nou zo achterloopt dat ze het niet hebben dan raden we je aan om te kijken bij de Islamitische winkels. Die drinken het al jaren!

Hoe werkt het?

Aloe Vera sap bevat pulp die rijk is aan natuurlijke voedingsstoffen en vezels. Je weet misschien wel dat vezels hetgene zijn wat ons vol laat zijn.
Aloe Vera wordt al jaren lang gebruikt om brandwondjes en sneetjes te verhelpen, maar het is nu dus ook behalve een geweldig afvalhulpmiddel ook geweldig om jezelf van binnen uit te genezen. Het helpt met het zuiveren en repareren van je cellen.

Ook helpt het heel erg met je stoelgang. Toen ik net begon ging ik soms wel 3 keer per dag naar het toilet. Ik merkte ook direct dat ik minder behoefte had aan lekkere dingen. Vergeet al die ongezonde rotzooi en koop in plaats van cola gewoon een flesje van dit spul en je bent gegarandeerd sneller op je ideale gewicht!

Vergeet dit artikel niet te delen met al je vrienden als je dit ook gaat proberen!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close