*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Gezonde gerechten Doktoren zijn sprakeloos. Kook deze ingrediënten en drink dit drankje 7 dagen je staat versteld wat er dan gebeurt!

1

Afvallen zonder te sporten of een dieet te volgen is bijna onmogelijk, totdat we dit drankje tegen kwamen. Het werkt perfect we hebben er al vele positieve reacties over binnengekregen en het werkt perfect om die laatste moeilijke kilo’s af te vallen. Het is heel gemakkelijk, in combinatie met dagelijkse lichaamsbeweging en een goed gevarieerd eetpatroon is het mogelijk om in combinatie met dit afval drankje sneller af te vallen.

Zelfs doktoren, en meerdere voedingsdeskundigen en gewichtsconsulenten raden dit drankje aan. Met dit drankje lukt het je beter en sneller af te vallen, mooi meegenomen toch! En het drankje is nog lekker ook! Hieronder vindt je het volledige recept om dit afval drankje zelf te maken.

Welke ingrediënten heb je nodig?

– 2 theelepels biologische honing
– 1 theelepel kaneel poeder
– 250 ml water

Hoe bereid je het:

Kook het water en voeg er de kaneel poeder aan toe, roer het goed door elkaar en laat het mengsel goed afkoelen voordat je de honing eraan gaat toevoegen. Zorg dat het drankje koud is zodat je de honing erbij voegt, anders worden de voedingstoffen van de honing vernietigd als je het in warm water erbij gooit.

Hoe te gebruiken:

Drink de helft van het afval drankje dus ongeveer 125 ml voordat je gaat slapen. Drink de overige 125 ml in de ochtend. Het werkt het beste als je het in de ochtend drinkt op een lege maag. U zult versteld staan van de geweldige resultaten in slechts één week tijd! Het is gegarandeerd het proberen waard!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close