*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Gebruik kurkuma voordat u opnieuw pijnstillers slikt

0

Miljoenen mensen wenden zich onmiddellijk tot pijnstillers om hun pijn te verlichten en zich in eerste instantie aan de aanbevolen hoeveelheid te houden, maar wanneer deze medicijnen geen effect hebben, is het gebruikelijk om er nog een paar te knallen.

Bijgevolg heeft de FDA zijn waarschuwingen opgevoerd over het risico op medicijnen, zoals Advil, Motrin, Celebrex, Aleve, Naprosyn en Toredol, en hun mogelijke bijdrage aan hartaanvallen en beroertes.

De bijwerkingen van deze medicijnen zijn ernstig en er wordt geschat dat ze minstens 16.000 doden per jaar veroorzaken en 100.000 mensen naar de eerste hulp in de Verenigde Staten sturen.

Fabrikanten van NSAID’s op recept moeten hun etiketten bijwerken met nauwkeurigere informatie over hartaanvallen en beroerte, spijsverteringszweren en bijbehorende bloedingen.

Onderzoekers hebben ook ontdekt dat hun list ook kan leiden tot aandoeningen zoals atriumfibrilleren, nierbeschadiging, vertraagde genezing van fracturen en weke delenbeschadigingen.

Als we dit allemaal overwegen, is het veel verstandiger om in plaats daarvan naar natuurlijke pijnstillers te gaan, nietwaar?

Natuurlijke remedies veroorzaken geen van deze bijwerkingen en worden vaak al in onze huizen aangetroffen. Kurkuma is een van de krachtigste natuurlijke pijnstillende remedies, die pijn op een veilige manier verlicht, zonder nadelige effecten te veroorzaken. De ontstekingsremmende eigenschappen zijn te wijten aan de aanwezigheid van curcumine, een krachtige antioxidant.

Het tijdschrift Alternative and Complementary Medicine publiceerde een studie die aantoonde dat het even effectief is als ibuprofen bij de behandeling van artrose, vanwege de sterke ontstekingsremmende eigenschappen en het vermogen om immuunsysteemreacties te wijzigen.

Onderzoekers hebben bevestigd dat curcumine de ernst van de symptomen geassocieerd met premenstrueel syndroom (PMS) vermindert, waaronder verschillende vormen van pijn, zoals rugpijn, hoofdpijn, gevoelige borsten en buikpijn.

Bovendien publiceerde het Journal of Oral Rehabilitation een studie waarin werd vastgesteld dat kurkuma de tandpijn kan verlichten die gepaard gaat met postoperatieve verwijdering van aangetaste derde kiezen (d.w.z. ‘verstandskiezen’).

Curcumine is ook veelbelovend bij de behandeling van peesontsteking, een pijnlijke aandoening die wordt gekenmerkt door ontsteking of irritatie van een pees. Onderzoekers die een studie in het Journal of Biological Chemistry hebben uitgevoerd, hebben de effecten ervan op menselijke peescellen onderzocht en geconstateerd dat het pijn verhindert door de activering van bepaalde ontstekingsmoleculen te voorkomen.

Kurkuma kan op eindeloze manieren worden gebruikt om de gezondheid te verbeteren, omdat het leverproblemen, galblaasaandoeningen, maagpijn, artritis, brandend maagzuur, diarree, gas en meer behandelt.

Probeer daarom de volgende keer dat u pijn in het lichaam lijdt, kurkuma voordat u naar pillen reikt, en u zult verlichting ervaren in een zeer korte tijd!

Bronnen:

www.davidwolfe.com
www.verywellhealth.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close