*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Elimineer infecties met waterstofperoxide van voedingskwaliteit

0

U heeft waarschijnlijk vaak waterstofperoxide (H2O2) gebruikt om milde externe infecties te behandelen of kleine snijwonden te behandelen. Maar waterstofperoxide van “voedingskwaliteit” heeft eigenlijk een aantal extra voordelen naast eerste hulp – hoewel niet alle toepassingen worden erkend door de westerse medische wereld.

Technisch gezien varieert H2O2 van voedselkwaliteit van 8 tot 35 procent oplossingen – wat niet moet worden verward met uw typische drogisterijvariëteiten die worden verdund tot ongeveer 3,5 procent.

Kan waterstofperoxide van voedingskwaliteit kankerpatiënten helpen?

Een van de meest opwindende mogelijke toepassingen van waterstofperoxide, evenals een van de meest controversiële, betreft het gebruik ervan als kankertherapie. Hoewel waterstofperoxide door de westerse geneeskunde niet wordt erkend als een kankerbehandeling, zijn er alternatieve kankerbehandelingscentra waar het wordt gebruikt.

De wetenschap achter het gebruik ervan komt voort uit het feit dat kankercellen zich op een vergelijkbare manier gedragen als (de meeste) ongewenste pathogenen. Ze geven de voorkeur aan constant zure omgevingen met weinig zuurstof en veel eenvoudige suikers.

Als het biologische terrein rijk is aan zuurstof en wordt omgeven door veel antioxidanten, hebben kankercellen de neiging slecht te overleven.

Hoe doodt H2O2 infecties?

Om te begrijpen waarom dit gebeurt, is het handig om te weten dat waterstofperoxide wordt bestempeld als ‘singlet-zuurstoftherapie’, wat betekent dat wanneer het in contact komt met andere stoffen, het een enkel zuurstofatoom afgeeft als onderdeel van een oxidatiereactie. Zodra dit gebeurt, breekt het resterende waterstofperoxide af in water of H2O – omdat het nu slechts één zuurstofatoom overhoudt voor elke twee waterstofatomen.

Maar dat is niet alles wat er gebeurt tijdens de oxidatieve reactie. Zodra dat singlet-zuurstofatoom is vrijgegeven en door het lichaam zwerft, blijft het uiterst reactief, oxideert het of vermindert het de moleculaire structuren van een reeks verontreinigende stoffen, zoals bacteriën, virussen en schimmels, en valt het vreemde eiwitten en parasieten aan.

Het beste van alles is dat waterstofperoxide ook het vermogen heeft om zieke weefsels aan te pakken.

Wat zeggen kankerdeskundigen over H2O2?

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom velen denken dat waterstofperoxide van voedingskwaliteit een plaats heeft in de behandeling van kanker. Sommige experts, zoals R. Webster Kehr, een onderzoeker bij de Independent Cancer Research Foundation, gaan zelfs zo ver dat ze zeggen dat food grade H2O2 kankercellen kan doden.

Zijn conclusie is ook gebaseerd op het feit dat kankercellen de neiging hebben zich te vermenigvuldigen wanneer er weinig zuurstof beschikbaar is, maar wanneer herhaaldelijk aan zuurstof blootgesteld, wordt de uitzetting van nieuwe cellen sterk belemmerd en kunnen de cellen zelfs afsterven, omdat het lijkt dat kankercellen niet het vermogen hebben om de zuurstofatomen in waterstofperoxide af te breken.

Een woord van waarschuwing: probeer niet zelf medicatie te geven met H2O2 als u een kankerpatiënt bent. Als u dit wel doet, kan dit ernstig letsel of zelfs de dood tot gevolg hebben. Bespreek het potentieel van het opnemen van H2O2-therapie in uw kankerbehandeling met uw huisarts of kankerzorgspecialist.

Kan H2O2 de gezondheid van je longen verbeteren?

Net zoals het is gebruikt voor de behandeling van milde infecties in het lichaam, zijn er aanwijzingen dat sterk verdund waterstofperoxide van voedingskwaliteit ook kan worden gebruikt om slijm in de longen te verbreken en sommige symptomen van emfyseem te verminderen.

Slechts een ons van 35 procent geconcentreerd waterstofperoxide in een gallon niet-gechloreerd water kan elke nacht in een verdamper worden gebruikt. H2O2 kan ook intraveneus worden toegediend. Bespreek voordat u waterstofperoxide gebruikt het gebruik en uw longproblemen met uw arts.

Is dit milde antisepticum nuttig in andere omstandigheden?

Voedselkwaliteit H2O2-therapie is ook gebruikt om andere aandoeningen te behandelen, met name die welke verband houden met een gebrek aan voldoende zuurstof bereikende cellen, zoals astma en allergieën, evenals een waslijst met andere aandoeningen zoals diabetes, Alzheimer en hart- en vaatziekten.

Hoewel het meeste wetenschappelijk onderzoek ontbreekt aan de behandeling van deze aandoeningen met alleen H2O2-therapie, biedt het vermogen van waterstofperoxide van voedingskwaliteit om het zuurstofgehalte te verbeteren – op cellulair niveau – een basis om te bewijzen dat een dergelijke behandeling inderdaad nuttig kan zijn.

Houd er rekening mee dat, voordat H2O2 wordt gebruikt, het raadplegen van een integrale zorgverlener een slimme zet is omdat H2O2 de huid kan irriteren, verbranden en blaarvorming kan veroorzaken. Bovendien kan het inademen van H2O2 – bij hoge concentraties – irritatie van de luchtwegen, beklemmend gevoel op de borst en kortademigheid veroorzaken. En tenslotte kan het inslikken ervan – bij hogere concentraties – misselijkheid, braken en orgaanschade veroorzaken.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close