*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Eet je al elke dag een theelepel lijnzaad? Het zou zomaar eens kunnen helpen met de laatste kilo’s voor de zomer!

0

Lijnzaad is iets wat veel mensen hebben gehoord en gelezen in bladen. Het is een van de belangrijkste dingen om te eten als je serieus gezonder wil gaan leven. Normaal gesproken zijn we niet zo snel onder de indruk van dit soort wondermiddeltjes, maar sinds we dit een maand geleden met regelmaat zijn gaan eten merken we wel echt verschil.
Ik moest namelijk van de dokter meer lijnzaad gaan eten voor mijn hoge cholesterolniveau!
De hype om lijnzaad is helemaal rechtvaardig dus kijk op de volgende pagina en zie wat je allemaal kunt helpen als je 1 eetlepel per dag aan je eten toevoegt!

Vrolijker zijn!
Mensen die regelmatig lijnzaad eten hebben volgens onderzoekers gemiddeld een veel beter humeur dan mensen die niet lijnzaad aan hun dieet hebben toegevoegd. Lijnzaad over een langere periode eten is zelfs een natuurlijk middel tegen depressie!


Sneller afvallen!

Lijnzaad versnelt de spijsvertering. Van lijnzaad eten val je niet af, maar het is een geweldige aanvulling als je in vorm wilt blijven. Uit een studie van Columbia University blijkt dat het gemakkelijker is om honger te weerstaan ​​als je ‘s ochtends of ‘s avonds lijnzaad eet.

Blij cholesterol!
Lijnzaad bevat alfa-linoleenzuur, een van de omega-3-vetzuren. Dat is goed voor hart- en bloedvaten. Het houdt je cholesterol op peil.

Vol met antioxidanten en vitamines!
De zaden geven een rijke bron van polyfenolen, rijk aan antioxidanten die giftige stoffen in je lichaam afbreken. Het bevat tevens goede stoffen als vitamine B, zink, calcium en magnesium. Dit is fantastisch voor je botten en je hersenen.

Een eetlepel lijnzaad kun je gemakkelijk door de yoghurt, muesli, kwark, salade of smoothie mengen. Of je verwerkt de zaden in koekjes of cake. Je kunt er alle kanten mee op! Je merkt er eerlijk gezegd niets van en het is dus wel echt geniaal gezond voor je!

Er zijn werkelijk tientallen redenen op te noemen waarom je dit elke dag zou moeten eten, maar als je nu nog niet overtuigd bent dan weten wij het ook niet! Vergeet dit artikel niet te delen met je vrienden als je er ook wat van hebt opgestoken!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close