*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Drink dit voor het slapengaan en word elke dag wakker met minder gewicht!

0

Honing is een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld. Dit super gezonde ingrediënt zit boordevol gezonde voedingsstoffen en kan veel gezondheidsvoordelen bieden. Maar wist je dat als je honing mengt met kaneel, je de krachtigste combinatie maakt die je helpt om ‘s nachts vet te verbranden? Bekijk het onderstaande artikel en ontdek hier meer over.

JA, het is heel simpel – drink gewoon deze krachtige drank voordat je gaat slapen en word elke ochtend wakker met minder gewicht. Klinkt goed, toch? Dat is het ook en het werkt echt, want deze krachtige drank is echt geweldig.

Kaneel kan vele gezondheidsvoordelen bieden, zoals: het verbetert je teint, verlaagt je cholesterolgehalte, verhoogt de bloedstroom, perfect voor het hart, maag, darmen en het beste aan kaneel is dat het het gewichtsverlies proces versnelt en helpt je veel sneller af te vallen (zelfs als je slaapt).

Je kunt kaneel gebruiken als aanvulling op alle gerechten neem gewoon een kwart van een theelepel voor elke maaltijd, vervang suiker met kaneel, geheel of gedeeltelijk of een speciaal mengsel maken voor gewichtsverlies en het regelmatig drinken. Elke avond voordat je gaat slapen, moet je een mengsel van honing en kaneelpoeder drinken. En als je dit drankje regelmatig gebruikt, zat je versteld staan van de resultaten.

Dit mengsel is heel eenvoudig en gemakkelijk te maken en je hebt waarschijnlijk al alle ingrediënten al in je keukenkast staan.

BESCHRIJVING:

Kook 200 ml water en voeg dan 1/2 theelepel kaneelpoeder toe en laat het 30 minuten staan tot het afgekoeld is. Als het water voldoende koel is, moet je 1 theelepel honing toevoegen en in de koelkast laten staan. Drink een kopje van deze super gezonde drank, 30 minuten voordat je gaat slapen. Zorg ervoor dat je niets anders toevoegt in dit drankje. Je hoeft dit overdag niet te drinken. Het werkt alleen als je het voor het slapen gaan inneemt.

Deze combo zal je spijsverteringskanaal reinigen, parasieten, schimmels en andere bacteriën verwijderen, die de spijsvertering in het lichaam vertragen. We hopen echt dat je dit artikel nuttig vindt en vergeet het niet te delen met je vrienden en familie. Dank je.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close