*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Dit zou de reden kunnen zijn waarom al dat lijnen niks helpt

0

Honderden miljoenen mensen doen verschrikkelijk hun best om dunner te worden. Miljarden worden er verdiend door slimmerikken die methodes, pillen en boeken maken die de makers meer helpen dan de kopers. En de reden dat het allemaal nutteloos zou onder handbereik liggen.

Een studie waaraan onder meer de Vrije Universiteit aan meewerkte zegt dat het er niet zo zeer toe doet wat je eet, maar ook vooral wanneer je het eet.  Mensen die op onregelmatige tijden eten zijn gemiddeld 1. zwaarder, 2. hebben een bredere taille en 3. een hogere BMI dan mensen die regelmatig eten.  Volgens de studie schaadt onregelmatig eten bovendien je gezondheid en verhoogt het de kans op  metabolic syndrome, een custer aandoeningen samenhangend met hartziekten en andere ziektes.

De onderzoekers (als je wilt kun je de resultaten van het onderzoek hier teruglezen) definieren een onregelmatig eetpatroon als een patroon waarop wanneer je eet iedere dag weer anders is.

Voor het onderzoek werd vastgesteld dat de groep onregelmatige eters slechtere glucose waarden hadden, en slechtere scores voor insuline, cholesterol en triacylglycerol.

En ze wogen  significant meer

In de studie staat als toegift dat het gezelschap waarin we eten ook verschil maakt. Mensen die in gezinsverband gemeenschappelijk eten zijn gezonder en minder zwaar dan mensen die dat niet doen.

De cijfers uit de studie zijn indrukwekkend. En als je heel erg je best aan het doen bent om af te vallen, dan is het de moeite waard om vaste tijdstippen te kiezen waarop je iedere dag je maaltijden gebruikt.

Maar ook de wetenschappers zeggen dat meer studie is geboden om nauwkeuriger vast te stellen hoe de relatie is tussen regelmatig eten en dik worden. Tot die tijd kan je de uitkomsten vast serieus nemen

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close