*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Dit kost je slechts 12 minuten per dag, een simpele oefening voor prachtige benen en verbrandt vet!

0

Ben je op zoek naar een manier of het vet van je dijen te verliezen? Het filmpje laat zien hoe je dijen vet verbrand en het duurt slechts 12 minuten per dag.

Hoe geweldige het filmpje ook is, het gaat helaas wel iets meer dan 12 minuten per dag duren om je gehele lichaam te veranderen. Volgens de Mayo Kliniek is een van de meest effectieve manier om vet te veranderen en extra calorieën een combinatie te integreren van de volgende drie elementen in jouw leven:

1. Verander je levensstijl. De Mayo kliniek raadt een dieet aan welke laag is in verzadigde vetten en hoog in fruit en groenten. Ze raden aan om kleine veranderingen aan te brengen in je dagelijks leven — zoals bijvoorbeeld de trap te nemen in plaats van de lift. Deze kleine veranderingen kunnen al veel betekenen.

2. Krachttraining. Spieren verbranden meer calorieën, zelfs als je aan het rusten bent. Het filmpje onderaan laat zien hoe je oefeningen doet van de bovenbenen to gehele benen. Ze zijn allebei bedoelt om te definiëren en de toon van de beenspieren te leggen.

3. Consistent aërobe oefening. “Voel bij het algemeen doel, ten minste 30 minuten fysieke activiteit in je dagelijkse routine toe”, zegt de Mayo Kliniek. Lukt je de 30 minuten nog niet? Houd je op het begin dan vast aan de 12 minuten, en werk vanaf daar omhoog.

Er is zeker geen makkelijkere manier om het makkelijker te maken! Kijk hieronder hoe je het moet doen.Onthoud deze 3 punten goed, en in combinatie met onderstaande oefeningen ben je al ontzettend goed op weg.

Het filmpje hieronder laat zien hoe je dijen vet verbrand in slechts 12 minuten per dag!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close