*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Corrigeer je figuur met deze Japanse handdoektruc!

0

De ervaren acupuncturist Toshiki Fukutsuji ontwikkelde tijdens de vele jaren arbeid een eenvoudige methode om een slechte lichaamshouding te corrigeren, de taille te versmallen en de buik platter te maken. Zijn boek met acupunctuurtechnieken is razend populair in Japan en miljoenen exemplaren werden reeds verkocht.

De gezondheidsgoeroe verklaart zijn succes door de snelle en effectieve methode die ervoor zorgt dat botten weer in de goede positie terecht komen. In de loop van ons leven schuiven botten en raken soms uit positie.

Een goed voorbeeld is zwangerschap. De heupen verbreden en blijven in die positie na de bevalling. Zijn oefening brengt de botten terug in hun oorspronkelijke positie en dat heeft een invloed op heel het lichaam.

Het lichaam wordt zo uitgerekt waardoor ook de buik platter wordt. En je hebt er maar vijf minuutjes voor nodig! Mensen met rugklachten kunnen deze oefening echter beter niet uitvoeren.

Het gaat zo. Rol een handdoek samen tot een dikke, stevige worst. Gebruik wat plakband om de worst te verstevigen. Zo raakt de handdoek ook niet uitgerold. Ga op een hard en plat oppervlak liggen, bij voorkeur de vloer. Deze oefening werkt niet op een bed of sofa. Steek de handdoekrol in de kromming van je rug ter hoogte van je navel.

2-1

De correcte positie is nu van het hoogste belang. Spreid je voeten op schouderbreedte en breng je tenen samen. Strek je armen uit boven je hoofd. De handpalmen zijn naar beneden gericht en de pinken raken elkaar aan. Hou deze positie vijf minuten aan. De oefening kan behoorlijk pijnlijk worden en je houdt het mogelijk geen vijf minuten uit. In dat geval hou je de positie in het begin minder lang aan en bouwt geleidelijk op.

harry1-810x405

Observeer zelf het succes van de oefening door je lichaamslengte en heupomvang te meten voor en na de oefening. Als je de oefening driemaal per dag uitvoert, zal je na enkele weken zichtbaar resultaat bemerken.

Er moet toch een goeie reden zijn waarom deze methode zo populair is in Japan, dus probeer het zelf zeker eens uit. Je zal versteld staan.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close