*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Citroensap met Himalayazout kan helpen om migraine binnen enkele minuten te stoppen

0

In de meeste gevallen is migraine een teken van een tekort aan sommige mineralen in het lichaam. Ze kunnen ook worden veroorzaakt door uitdroging van het lichaam of zelfs bepaalde voedingsmiddelen die we consumeren.

Dorst is niet het eerste teken van een gebrek aan water in het lichaam, omdat onze cellen in dat stadium al uitgedroogd zijn. Dorst ontstaat eigenlijk wanneer de lichaamsvloeistoffen ver onder de niveaus zijn die nodig zijn voor een optimale werking.

De urine is de beste manier om te controleren of u uitgedroogd bent. Het is kleurloos als het lichaam goed is gehydrateerd, geel in een gedehydrateerd lichaam en oranje tot donker van kleur wanneer u ernstig uitgedroogd bent.

In het geval van milde uitdroging ervaart men een droge huid, vermoeidheid, slechte coördinatie, bloeddrukveranderingen, verminderde urineproductie, droge slijmvliezen in de mond en neus, en beoordelingsvermogen.

UCD (onbedoelde chronische uitdroging) leidt tot stress, astma, hoge bloeddruk, migraine, hoofdpijn en rugpijn. Uitdroging is in dit geval de toestand van het lichaam die al vele jaren met onvoldoende water leeft en een tekort heeft aan bepaalde mineralen, vooral magnesium.

Maar voordat u naar pijnstillers reikt, Probeer deze natuurlijke migraine-remedie:

¼ theelepels roze zout uit de Himalaya of Keltisch zeezout
2 eetlepels citroensap

instructies:

Voeg het zout en het citroensap toe aan een glas water, roer goed om ze op te lossen en drink het meteen op. Je kunt zoeten met een theelepel rauwe honing. Drink onmiddellijk daarna nog een glas water en drink de volgende 30 minuten om de 10 minuten een glas water. Ga liggen, ontspan en herhaal als de pijn niet volledig is verdwenen.

Het zout in deze remedie is een manier om de uitdroging aan te pakken. Zout houdt water vast en kan leiden tot waterretentie. Maar het nemen van een beetje natuurlijk zout in water zal de cellen alleen maar hydrateren en zorgt voor grote hoeveelheden mineralen, elektrolyten en elementen die het lichaam nodig heeft. Ze zullen het lichaam van energie voorzien, het systeem alkaliseren, de immuniteit verhogen en de hoofdpijn verzachten.

Zorg er bovendien voor dat u de citroenschil ook gebruikt bij het maken van sap, omdat deze rijk is aan flavonoïden en essentiële oliën die de opname van voedingsstoffen in het lichaam verbeteren. Citroen alkaliseert ook het lichaam en maakt de mineralen uit zout nog 5X krachtiger.

Probeer deze remedie en je zult geschokt zijn door de magie die het creëert!

Om migraine-patiënten te helpen omgaan met de onaangename symptomen van dit probleem en migraine-episodes te voorkomen, heeft de Association of Migraine Disorders een lijst met ‘veilige migraine-voedingsmiddelen’ opgesteld om hun voedselkeuze te begeleiden en ze zijn vrij van conserveermiddelen, gisten, smaakstoffen en andere stoffen zoals nitrieten en fenylalanine. Kijk eens:

Vlees, noten en zaden – vers rundvlees, kip, vis, lamsvlees, varkensvlees, kalkoen of kalfsvlees, sesamzaad, zonnebloemzaden zonder natuurlijke smaakstoffen, pompoenpitten Groenten en fruit – Verse groenten en fruit, in conserveermiddelvrije zak.

Brood, granen en granen – de meeste granen, behalve die met noten, gedroogd fruit of aspartaam, snelbrood, zoals brood van de pompernikkel of courgette, wit, tarwe, rogge of brood van de pompernikkel uit een winkel, de meeste eenvoudige pretzels en chips , bagels van gewone of sesamzaad, niet-gearomatiseerde crackers.

Slasausen en sauzen – olie en gedistilleerde witte azijnsalades, zelfgemaakte dips met verse ingrediënten en zonder kunstmatige smaakstoffen en zelfgemaakte ranchdressings

Bronnen:

juicing-for-health.com
www.medicalnewstoday.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close