*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Breng geplette aspirine met een wattenstaafje op je BIKINILIJN aan om dit veelvoorkomend probleem aan te pakken!

0

Ingegroeide haren zijn niet meteen een ernstig gezondheidsrisico, maar het is best irritant en beschamend. Dit fenomeen doet zich voor wanneer poriën verstopt zitten, waardoor haren gedwongen worden om in de omgekeerde richting te groeien.

Hoewel ingegroeide haren overal op je lichaam kunnen voorkomen, zien we dit het vaakst op plaatsen waar je je scheert. Eens de hobbel gevormd is, kan het pijnlijk worden en zich vullen met pus. Sommige mensen wachten af tot het probleem zich vanzelf oplost. Dit kan echter enige tijd duren. Beter dan niets te doen, zou je naar de volgende huishoudelijke middeltjes moeten kijken.

1. Aspirine

Geplette aspirine is effectief in de bestrijding van ingegroeide haren. De zuren in aspirine helpen om te poriën te reinigen en genezen de geïnfecteerde huid. Het enige wat je moet doen is drie tot vier aspirientjes pletten en met water mixen. Breng het als een masker op je gezicht aan en laat het drogen. Daarna grondig spoelen.

2. Melk en oud brood

Gooi oud brood niet weg. Gebruik het in plaats daarvan om ingegroeide haren te behandelen. Warme melk gemengd met oud brood ontstopt de poriën. Warm melk op en dompel het oud brood erin. Plaats de boterham op de ingegroeide haren en wacht tot het koud wordt. Daarna kan je een naaldje gebruiken om het haartje uit je huid te bevrijden.

3. Zout

Zout werkt niet alleen goed om de huid te reinigen, maar bevordert ook de bloedsomloop waardoor ingegroeide haren lossen. Meng een halve eetlepel zout met een kopje water. Gebruik een watje om de oplossing op je ingegroeide haren aan te brengen. Spoel het mengsel niet af. Laat het integendeel gedurende de nacht intrekken.

4. Suiker

Suiker werkt goed om dode huidcellen te verwijderen, een fenomeen dat met ingegroeide haren geassocieerd wordt. Mix een scrub met suiker en olijfolie. Breng de scrub aan op de ingegroeide haren en laat 10 minuten intrekken alvorens af te spoelen.

5. Honing

Honing is een geweldige oplossing voor ingegroeide haren. Smeer het genereus over de ingegroeide haren. Bedek het hele gebied. Laat het 10 minuten intrekken. Daarna grondig spoelen. Herhaal dit proces drie keer per week.

Vond jij deze tips nuttig? DEEL dit artikel met je vrienden op Facebook!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close