*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Ben je klaar om je dagelijkse training te doen? Hier zijn een paar dingen waar je op kunt kauwen voordat je naar de sportschool gaat

0

Het lichaam verbruikt tijdens het sporten veel energie, waardoor uw energiereserves opraken. Een manier om uw lichaam in beweging te houden tijdens bijzonder intensieve oefeningen, is door te eten voordat u gaat trainen.

Sommige mensen vasten voordat ze gaan sporten en presteren nog steeds goed. Anderen, vooral beginners en degenen die veeleisende trainingsroutines volgen, moeten eten voordat ze naar de sportschool gaan. Als u tot de laatste groep behoort, houd er dan rekening mee dat niet alle voedingsmiddelen u de voedingsstoffen kunnen leveren die uw lichaam nodig heeft. Daarom is het belangrijk om het juiste voedsel te kiezen om u te helpen uw trainingswinst te maximaliseren.

Wat te eten en wat niet te eten voordat je gaat sporten

Voordat u aan uw training begint, raden experts aan om een ​​combinatie van koolhydraten en eiwitten te eten.

Eiwit helpt de atletische prestaties te verbeteren en stimuleert de groei van spiermassa. Intense weerstandsoefeningen kunnen bijzonder schadelijk zijn voor de spieren. Met eiwitten kun je echter spierafbraak verminderen, spiereiwitten synthetiseren en spiergroei stimuleren.

Koolhydraten geven je daarentegen de energie die je nodig hebt, vooral als je van plan bent cardiovasculaire en weerstandsoefeningen te doen. Glycogeen, de opslagvorm van glucose in het lichaam, raakt uitgeput tijdens het sporten. Als gevolg hiervan worden ook je output en intensiteit verminderd. Het eten van koolhydraten kan helpen om je glycogeenvoorraden te herstellen en de koolhydraatoxidatie tijdens het sporten te stimuleren.

Het is echter belangrijk om de juiste eiwitten en koolhydraten te kiezen. Rood vlees is bijvoorbeeld rijk aan eiwitten, maar kan moeilijk verteerbaar zijn. Ondertussen zijn eenvoudige koolhydraten uit suikerhoudende dranken of gebakken goederen slechts kortstondige energiebronnen. Dit betekent dat ze niet voldoende zijn voor intensieve en langdurige training.

Kies in plaats van deze voedingsmiddelen voor magere eiwitten (bijv. Vis met wit vlees, bonen, wit vlees, yoghurt) en complexe koolhydraatbronnen (bijv. Bonen, linzen, haver, volkorenbrood). Om u verder te begeleiden, somt de geregistreerde diëtiste Jaime Schehr vijf voedselcombinaties vóór de training op die u kunnen helpen uw beste trainingsprestaties te bereiken:

Een banaan en pindakaas
Amandelboter op gesneden brood
Yoghurt
Kip of kalkoen plakjes met appelmoes
Zoete aardappel met of zonder hardgekookt ei
Anderzijds raadt Schehr af om vezelrijk en vetrijk voedsel te eten.

‘Vermijd voedsel dat langer verteert, zoals vezelrijke rauwe groenten en grote salades. Het is ook het beste om vetrijk voedsel te vermijden, vooral vette vetten. Iedereen die vóór een training moet eten, zal het beter doen als het voedsel niet vetrijk of vezelrijk is, ‘zei Schehr.

Gedeelte en timing staan ​​centraal

Hoeveel u eet, kan ook uw atletische prestaties beïnvloeden.

Te veel eten kan ervoor zorgen dat u zich traag voelt of wilt overgeven. Ondertussen geeft te weinig eten je misschien niet genoeg energie en genoeg van de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een bepaald trainingsregime.

De vuistregel is om een ​​kwart van het deel van een typische maaltijd te eten. Als u echter uithoudingsoefeningen of trainingen doet die langer dan 90 minuten duren, moet u mogelijk meer koolhydraten eten. Als je aan krachttraining doet, heb je meer proteïne nodig.

Het is ook belangrijk om uw pre-workoutmaaltijd goed te timen.

Experts raden aan om twee tot drie uur voor het sporten een complete maaltijd te eten. Op deze manier kunt u het voedsel goed verteren en de resultaten maximaliseren.

Met de juiste voeding, portie en timing kan eten voor het sporten uw trainingsprestaties aanzienlijk verbeteren. Volg de pre-workout tips hierboven en combineer je trainingen met een uitgebalanceerd dieet voor het beste resultaat.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat