*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


62-jarige man breekt wereldrecord planking door het 8 uur vast te houden

0

George Hood van Naperville, Illinois, verbrak het Guinness World Record omdat hij een buikplank houding 8 uren volhield. De 62-jarige deed met succes een plank van acht uur. Hij hield de positie precies 8 uur, 15 minuten en 15 seconden vast.

Voorafgaand aan deze prestatie had hij de afgelopen maanden 7 uur per dag getraind. Hij deed elke dag ongeveer 1500 sit-ups.

Hood was een wetshandhavingsfunctionaris die na zijn pensionering de functie van personal trainer op zich nam. In 2011 had hij zijn allereerste wereldrecord voor dezelfde categorie gevestigd door de plankpositie een uur en twintig minuten te behouden.

In 2016 verloor hij echter het record. Volgens hem inspireerden zijn kinderen hem opnieuw om het record te herwinnen. Hij voegde eraan toe dat dit record gedeeltelijk was gewijd aan zijn 3 zonen. Hood won het record terug door het eerdere record met veertien minuten te verslaan.

Hood zei dat hij mensen meer bewust wilde maken van geestelijke gezondheid. Hij maakte het nieuwe record op 15 februari in de sportschool – 515 Fitness, dat geestesziekten behandelt door te trainen.

Hood zei dat, hoewel hij hier niet voor wordt betaald, hij toch kan helpen het bewustzijn te vergroten. Hij merkte op dat veel van zijn mede-wetshandhavers het niet zo goed doen en hij wilde hen helpen.

Op de vraag hoe hij in staat was om een ​​plank van acht uur te doen, zei hij dat hij zichzelf zag als een boom. Hij zei dat al zijn energie van de aarde komt, net zoals een boom stevig is geaard, is hij dat ook. Hij voegde eraan toe dat hij klaar was om elke storm het hoofd te bieden zonder erdoor te worden getroffen.

Oprichter van 515 Fitness, Niki Perry, was het grootste deel van de tijd bij Hood. Ze had hem ook mentaal voorbereid tijdens het hele trainingsproces. Ze zei dat haar focus lag op mentale weerbaarheid en dat de 4 C’s – consistentie, kernovertuigingen, betrokkenheid en evaluatie van de uitdagingen.

Hood deed vijfenzeventig push-ups om het door hem ingestelde nieuwe wereldrecord te vieren. Volgens hem is dit acht uur durende plankwereldrecord zijn laatste. Hij concentreert zich nu op het wereldrecord voor het maximale aantal push-ups in een uur. Het huidige nummer voor hetzelfde is 2.806 push-ups.

Voor beginners zei hij dat ze alleen maar moesten beginnen. Hij zei dat zelfs een enkele push-up of een plank van twintig seconden iemand aan de slag kan helpen.

Bronnen:

Truth Theory

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close