*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


5 redenen om zo snel mogelijk een sportmaatje te zoeken

0

Met het stralende zonnetje in onze nek, halen we massaal weer onze sportplannen boven. Of je nu begint met start to run, een hippe workout als barre of gewoon old school naar de fitness gaat, één ding zou je zeker moeten doen: een sportmaatje zoeken!

1. Je werkt sneller aan je conditie

Maak je maar geen zorgen als je sportmaatje een betere conditie heeft dan jij. Door met iemand te sporten die verder staat, zal je jezelf net harder pushen, waardoor je sneller resultaat ziet. Dat wordt onderschreven door een studie die gepubliceerd werd in het tijdschrift “Annals of Behavioral Medicine”, waarbij vrouwen die verteld werden dat eerder stoppen de prestaties van hun sportbuddy zou verminderen, ook zelf beter presteerden.

2. Je bent meer gemotiveerd

Een partner zorgt ervoor dat je meer gemotiveerd bent, dat beweert ook Rbecca Goldstein, zelf ex-atleet en klinisch directeur van het Professional Physical Therapy centrum in New York. “Door samen te sporten ben je minder bezig met hoe lang of snel je loopt sport. Bovendien helpt het om ook te gaan als je zelf echt geen zin hebt”. Ook helpt het om elkaar te blijven uitdagen en als er iets gebeurt ben je ook steeds met twee.

3. Je moét wel gaan

Hoe verleidelijk dat happy hour ook klinkt, als je plannen hebt om samen op een yogamatje te gaan staan, dan is het niet zo beleefd om last minute afzeggen.

4. Je leert snel bij

Samen met een vriend of vriendin sporten is de ideale manier om nieuwe dingen te proberen. Wedden dat jullie allebei al ervaring hebben in andere sporten? Ben jij een echte yogini? Help je maatje dan om de neerwaarts kijkende hond te perfectioneren. Volgende keer kan zij jou dan misschien eens tonen hoe je nu precies met gewichten kan trainen.

5. Het maakt je relatie sterker

Ga je sporten met je liefste? Dan wordt niet alleen jullie conditie er beter van, maar ook je relatie. “De sterkste relaties worden gebouwd op gezamenlijke routines en doelen. Bovendien kunnen jullie successen met elkaar delen, en dat helpt om de band sterker te maken,” legt Shane Allen, personal trainer uit.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close