*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Zùsto-ijs: kwart minder calorieën dan in gewoon roomijs

0

Revolutie in het ijsvak: met vanilleroomijs en aardbeisorbet wachten bij Delhaize de allereerste ijsproducten op basis van Zùsto. Zùs-wat? “Een magisch ingrediënt dat alle positieve eigenschappen van suiker behoudt, maar vier keer minder calorieën bevat”, klinkt het.

Zùsto, een Belgisch product, mocht tot nu toe alleen proefdraaien bij professionals en in de horeca: onder anderen tweesterrenchef Lionel Rigolet van ‘Comme Chez Soi’ is er zo tevreden van dat hij er intussen enkele desserts mee bereidt. Dankzij de twee nieuwe ijsproducten kan nu ook de Belgische consument voor de allereerste keer Zùsto in huis halen.

Terwijl stevia altijd een bittere toets behoudt, smaakt Zùsto nog steeds ‘suikerzoet’. “Maar echt revolutionair is dat je vier keer minder calorieën opneemt”, zegt Delhaize-woordvoerder Roel Dekelver. “100 gram gewone suiker bevat liefst 400 kcal, bij evenveel gram Zùsto is dat slechts 98 kcal.”

Blijft de vraag of de gewone consument zich even enthousiast zal tonen? “Onze smaakpanels alvast wel”, aldus Dekelver. “Zij waren het unaniem eens: deze producten zijn qua smaak vergelijkbaar met hun suikerhoudende collega’s. Ook bij de klanten geloven we erin: niet alleen diabetici, maar ook de gewone consument is steeds meer vragende partij voor producten zonder toegevoegde suikers, maar mét dezelfde smaaksensatie. Iets wat de bestaande lightproducten niet altijd kunnen aanbieden.”

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close