Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Zeven tips om te vermijden dat je dijen tegen elkaar schuren!

0

Het is niet meteen een onderwerp dat je tijdens een cafébezoek met je vrienden deelt maar toch zijn er velen die er last van hebben: schurende dijen. En niet alleen vrouwen of mensen met overgewicht lijden eronder, zoals velen denken.

Ook een ongeschikte beenpositie kan tot schurende dijbenen leiden. Je houdt er een rode, geïrriteerde huid aan over die behoorlijk pijnlijk kan zijn. Het brandende gevoel aan de binnenkant van je benen kan zelfs zo erg worden dat je nooit meer een rok of bikini aandoet.

Er is echter goed nieuws. Hier lees je hoe je dit euvel zonder veel moeite kan vermijden.

Een korte broek in plaats van een rok
Probeer eens een korte broek in plaats van rok of kleed. Het ligt voor de hand waarom dit werkt. Rokken en kleedjes geven onze dijen geen bescherming als ze tegen elkaar aan wrijven. Met een korte broek heb je daar geen last van. Zo kan de geïrriteerde huid rusten en verdwijnt het branderig gevoel. En een korte broek kan ook best sexy zijn!

Fietsbroeken en nylon kousen
Wie toch een kleed of rok aan wil doen, kan een beetje vals spelen. Doe onder je rok een fietsbroek aan om het wrijven van je dijbenen te vermijden. Als je een rok aandoet die tot je knieën reikt, dan zie je niets van die fietsbroek en toch zijn je dijen beschermd. Mocht je het idee van een fietsbroek niet zien zitten, doe dan nylons aan!

Luiercrème
Het klinkt een beetje raar maar deze tip is goud waard. Smeer een beetje luiercrème aan de binnenkant van je dijen. Deze zalf is rijk aan zink en doodt bacteriën. De geïrriteerde zones van je lichaam krijgen zo voldoende bescherming. Irritatie verdwijnt snel en effectief.

Deodorant
Ga overvloedig transpireren tussen de dijen tegen met een beetje deodorant. Smeer het net als de luiercrème aan de binnenkant van je dijen. Minder transpiratie vertaalt zich in minder schuren en daarmee is het probleem evengoed opgelost.

Kokosolie
Nog een manier om transpiratie tegen te gaan is kokosnootolie. Ook werkt deze stol ontstekingswerend. Wrijf je dijen gelijkmatig in met de olie. Het ruikt lekker en het beschermt je tegen schuren.

Babypoeder
Een derde manier om zwetende dijen te verminderen is babypoeder. Het houdt de huid droog en voorkomt zo irritatie. Breng regelmatig, om de paar uren, een beetje babypoeder aan. Gebruik niet teveel!

Aloe Vera
Je kan zelf een beschermende zalf maken door een vierde kop groene thee te vermengen met een beetje lavendelolie en gel van aloe vera. Verdeel de zalf gelijkmatig over je beide dijen.

Zoals je ziet, je kan geraffineerde trucs gebruiken om het schuren van je dijbenen te verzachten of te vermijden. Zo kan je volop van de zomer genieten en trek je aan wat je wil. Schurende dijen? Dat is toch zo opgelost!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close