Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Word je nou echt dikker als je na 8 uur ’s avonds iets eet?

0

Je hebt het vast heel vaak in je omgeving gehoord: ‘niets meer iets eten na 8 uur hoor, anders word je dik ervan’ Klopt dit nou eigenlijk wel of is het gewoon een fabeltje en kunnen we dat broodje net zo goed om 8 uur eten in plaats van om 7 uur? Wij van Natuurlijf hebben het antwoord voor jou.

In 2005 werd er een onderzoek gepubliceerd in het Journal Obesity Research waarin geen verband werd gevonden tussen eten in de avonduren en extra gewicht. Als je ’s avonds gaat snacken is er dus niks aan de hand. Drie jaar later werd er weer een onderzoek gedaan. Hierbij werd aangetoond dat mensen die vaak tussen 23 uur ’s avonds en 5 uur ’s ochtends aten, meer calorieën per dag namen en daarmee met de tijd dus waren aangekomen. Mensen die vaak’s nachts eten, zijn geneigd om veel meer te nuttigen dan anderen.

Recentelijk is er een onderzoek gedaan onder mensen die normaal 1/3 van caloriebehoefte tussen 18.00 uur en middernacht consumeren. Zij mochten tussen 19 uur in de avond en 9 in de ochtend niets meer eten. Het resultaat: ze vielen af én sliepen beter.

Maar wat is nou de conclusie?
Hoe laat je iets eet, maakt niets uit. Het gaat erom hoeveel calorieën je binnen één hele dag eet. Als dat meer dan je caloriebehoefte is, dan kom je aan. Als je niet veel gegeten hebt op een dag, en in de avond nog honger hebt, hoef je dus geen zorgen te maken dat je de volgende ochtend een kilootje zwaarder bent.

Bron: Woman’s Health

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close