*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Wanneer “gezond” verkeerd gaat

0

De meeste amateurs in de ‘gezondheids’-wereld denken dat het vrij eenvoudig is om gezond te eten, en als er versmarkten langs de straten waren, zou dat waar kunnen zijn. Helaas is dat niet het geval, vooral als het gaat om het stadsleven. Het grootste deel van het “handige” voedsel is genetisch gemodificeerd, verwerkt en geladen met chemische additieven en conserveermiddelen die de houdbaarheid van de producten verlengen, terwijl het menselijk leven wordt verkort. Dat gezegd hebbende, er zijn verschillende valkuilen die zelfs de gezondste keuzes voor eten en drinken kunnen veranderen in nachtmerries voor de gezondheid.

Zie je, het zou simpel kunnen zijn, als iedereen gewoon biologische producten, noten, zaden en bessen zou eten. In het ideale geval zou je ongeveer 70 procent of meer van die voedingsmiddelen rauw en ongezuiverd willen eten. Onvervalste. Niet gewijzigd of verwerkt. Toch zijn er 101 manieren om ‘gezond’ verkeerd te doen, dus we gaan de 10 meest voorkomende methoden voor het verpesten van wat een gezonde maaltijd, snack of drank zou kunnen zijn, blootleggen door ‘het op de westerse manier te doen’.

# 1. Magnetrons
Wist je dat magnetrons werken door de watermoleculen op zo’n gewelddadige manier te schudden dat de voeding in het voedsel wordt vernietigd? Er is geen snellere manier om gezond voedsel om te vormen in kromgetrokken ‘voedingsmiddelen’ die geen voedingsstoffen bevatten, dan door het te knijpen. Denk eraan, als er een magnetron in werking is, zou jij dat ook moeten zijn.

# 2. Kraanwater
Mensen gebruiken kraanwater voor bijna alles, inclusief bij het maken van koffie, thee, poedermixdranken, soepen, smoothies, ijsblokjes en voor het koken van groenten. Het meeste gemeentelijke kraanwater in dit land bevat kankerverwekkende chemicaliën die kanker, verlaagd IQ, broze botten en chronische ontsteking veroorzaken. Dit omvat natriumfluoride, chloor en zware metalen toxines zoals lood en aluminium. Bovendien bevat leidingwater meestal ziekteverwekkers, medicijnen op recept en kleine stukjes toiletpapier. Kraanwater kan een gezonde maaltijd veranderen binnen enkele seconden. Gebruik bronwater of koop een betaalbaar Big Berkey thuiswaterfiltratiesysteem dat 99,9 procent van alle hierboven genoemde gifstoffen eruit filtert. Berkey betaalt zichzelf terug in vergelijking met zes maanden flessenwater kopen voor uw gezin!

# 3. Tafel zout
Nooit giftig tafelzout verwarren met gezond zeezout. Groot verschil. Typisch tafelzout zoals je dat in de meeste restaurants krijgt, wordt verwerkt, gejodeerd en uitgestraald om alle mineralen te verwijderen en ontstekingen en hoge bloeddruk te veroorzaken. De meeste consumenten realiseren zich niet dat het polaire tegendeel van tafelzout zeezout is (denk aan roze Himalayazout of Dode Zeezout) dat bijna alle mineralen bevat die je lichaam wil en nodig heeft, en geen van de slechte dingen waar al die kwakzalvers patiënten over waarschuwen. Tafelzout kan een gezonde maaltijd veranderen in lichaamsvervuiling. Er is een groot verschil.

# 4. Kunstmatige zoetstoffen
De meeste consumenten denken dat als ze suiker vermijden, alles wat ze eten gezond is. Dit geldt voor light frisdrank, bewerkte magnetronmaaltijden en die kleine pakjes gif die mensen scheuren en druppelen in hun koffie en thee. Nep-suikers zijn de belangrijkste oorzaken van kanker, prikkelbare darmen en angst (denk hier aan aspartaam ​​en sucralose).

# 5. Gegrild, charbroiled en zwart gemaakt
Chemicaliën uit houtskool en lichtere vloeistof sijpelen in voedsel dat gegrild en gebarbecued is. Zelfs als je biologisch vlees koopt, wordt het verpest door giftige chemicaliën en wordt het kankerverwekkend wanneer het zwart wordt en verkoold. Kijk uit.

# 6. Verwerkte oliën in saladedressings
Het feit dat je een salade eet, betekent niet dat het goed voor je is. Veel conventionele greens hebben kankerverwekkende glyfosaat-onkruidverdelger opgezogen. Door je salade vervolgens te coaten met GGO-oliën uit koolzaad, maïs of sojabonen, verander je een niet-gezonde salade in een nachtmerrie voor de gezondheid. Tegenwoordig zitten zelfs de meeste organische verbanden vol met bloed verstoppende, geheugen verwijderende canola-olie. Controleer de etiketten. Denk ook eens aan waar de meeste oliën vandaan komen – GM-sojabonen, maïs en koolzaad. Bovendien zijn de meeste commerciële gewassen die worden verkocht, genetisch gemodificeerd en besproeid met carcinogene glyfosaat onkruidverdelger die levende voedselvoeding vermoordt.

# 7. Groenten gaar
Het koken van je biologische groenten op hoog vuur en te lang vernietigt de voedingswaarde. Of je het nu leuk vindt om te frituren, bakken, bakken, braden, koken, vernietigen of grillen, probeer te beperken hoe vaak je het doet en ga vooral voor rauwe, biologische en lokale producten. Gelukkig eten. Bekijk ook uitdrogende groenten voor leuke, gezonde tussendoortjes.

# 8. Suiker, ahornsiroop, honing, agave toevoegen aan smoothies
De meeste vruchten zijn al zoet, en dat is het goede soort suiker dat verbonden is met vezels waarvan je lichaam weet hoe het goed kan verteren en verwerken. Voeg geen zoetstoffen toe aan je smoothies en laat je smaakpapillen terugkeren naar ‘normaal’. Je zult versteld staan ​​hoe goed alles echt smaakt als je al die onnodige ‘superzoetheid’ laat vallen.

# 9. Dressings met kaas, mayonaise en ranch
Laat de eieren en zuivel vallen wanneer je gezonde maaltijden bereidt of koopt en je zult een enorm verschil merken in hoe je je voelt. U zult meer energie en productievere stoelgang hebben. Er zijn tegenwoordig veel gezonde veganistische keuzes voor dressings en plantaardige kazen, zelfs als je geen veganist bent.

# 10. Geen gluten is goede gluten
Gluten is “voedsellijm” die constipatie veroorzaakt, zelfs als het organisch is. Onthoud dit: zelfs als je biologische maaltijden eet, als je ze niet binnen 24 uur kunt verdrijven, worden ze giftig in je darmen.

Realiseer je dat de meeste commerciële gewassen genetisch gemodificeerd en verwerkt zijn, tenzij er staat ‘USDA Certified Organic’ of ‘Project Verified Non-GMO’. Meer dan 90 procent van al onze maïs, soja en canola heeft genen van pesticiden die in de plant zijn geweven DNA. Eet het elke dag en je garandeert jezelf bijna vroeg of laat kanker.

De meeste lokale boeren spuiten geen tonnen ponden chemisch insecticide op hun gewassen, maar het is altijd beleefd en veilig om ze vragen te stellen wanneer je ze ziet, voordat je al die “verse” en “familieproducten” koopt.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close