Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Waarom je na een dieet zo makkelijk weer aan komt

0

Eindelijk ben je die overtollige kilo’s kwijt. Tevreden leun je achterover, kijkend naar waar ooit een dikke buik zat. Maar voor je het weet is die weer terug. Hoe kon dat nu zo snel gaan?
 
Daar is een logische verklaring voor. Ten eerste is daar simpelweg je mentaliteit. De meeste mensen zijn óf op dieet óf niet. Zijn ze voor hun gevoel klaar met diëten dan gaan ze weer eten, want ‘het mag weer’. Tip om hiermee om te gaan, is om tijdens je dieet niet de dingen te schrappen die je het aller lekkerst vindt, maar om ze met mate te eten.
 
De tweede verklaring is meer fysiologisch van aard. Tijdens je dieet krijg je honger en vertraagt je stofwisseling. Voedingswetenschapper dr. Tim Crowe legt uit: “De invloed van honger op het aankomen na een dieet is drie keer groter dan die van een tragere stofwisseling. Tel die twee bij elkaar op en voor je het weet zitten alle verloren kilo’s er weer aan.”
 
Met andere woorden: hoe meer je afvalt, hoe meer honger je krijgt. En na je dieet ga je compenseren voor al die maanden honger lijden. Het is precies de reden waarom crashdiëten zo slecht werken.

Bron(nen):   The Independent

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close