Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Verlies 3 kilo in 7 dagen door dit vetverbrandingsdrankje te drinken!

0

De kans is groot dat je geprobeerd hebt om af te vallen door minder te eten en meer te gaan bewegen. Sommigen onder ons hebben zelfs gebruik gemaakt van een ongezond dieet.

Ook worden afvalpillen nog steeds vaak gebruikt om gewicht te verliezen, terwijl deze vol zitten met chemische troep dat ontzettend slecht is voor je lichaam. Er is een veel makkelijkere manier die steeds meer aan populariteit wint, namelijk een zelfgemaakt drankje dat vet cellen afbreekt. Hieronder laten we het recept zien en de manier waarop je dit drankje zelf kunt maken. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het drankje ook nog eens erg lekker is. Zelfs mijn kinderen drinken dit graag, wat ik niet had verwacht. Buiten dat het gezond is, lest het ook nog eens de dorst.

Ingrediënten:

  • 4 citroenen
  • 1 theelepel geraspte gember
  • 1 komkommer
  • 12 blaadjes munt
  • 8 glazen water

Bereidingswijze:

Snijd de komkommer en citroenen in stukjes. Meng vervolgens alle bovengenoemde ingrediënten in een grote afsluitbare pot en laat het minimaal 12 goed intrekken. Wij raden je aan om het een dag van tevoren te maken. Het drankje gemaakt met de 8 glazen water moet in één dag opgedronken worden.

Een mens moet minimaal 1,5 tot 2 liter water of 0,03 x je lichaamsgewicht per dag drinken. Bijkomend voordeel is dat je meteen de dagelijkse hoeveelheid vocht binnenkrijgt, plus je valt er nog vanaf ook!

Herhaal dit minimaal 7 dagen en je zult merken dat je flink wat kilootjes bent afgevallen. Laat ons weten hoeveel jij bent afgevallen door dit drankje en vergeet dit recept niet te delen met je vrienden op Facebook.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close