*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Tips om snel buikvet te verliezen

0

Voor de meerderheid van de personen die willen afslanken is het nog reeel om een aantal kilo’s af te slanken. Dit gaat soms in combinatie met de nodige moeite, maar op den duur zal het afvallen wel lukken. Bij zeker een sterke wil en goede motivatie.

Direct snel afvallen

Men kan snel willen afvallen omdat in een bepaalde tijd men een bepaald stuk kleding moet aantrekken wat maar in 1 maat te verkrijgen is, misschien is men zijn oude corps en leefstijl zo zat dat die snel wil afvallen, zo zijn er ook meerdere oorzaken om te verzinnen wat de reden kan zijn dat iemand snel zou willen afslanken.

Afvallen bij de buik
Waar negen van de 10 afvallers mee te maken hebben is afvallen buik. Dit is een van de grootste probleemzones. Dit kan ook diverse oorzaken hebben.
Het buikvet verslanken gaat gepaard met hardlopen, gezond eten en buikspieroefeningen. Wanneer een van de drie genoemde aspecten voor jou moeilijk bereikbaar zijn dan is afvallen bij de buik een moeilijke expeditie. Maar zoals eerder besproken is een sterke wil en forse motivatie een vereiste als u als u bij de buik wilt afvallen.

Oefeningen voor de buik
Buikspieroefeningen zijn niet bij iedereen geliefd, regelmatig heeft men ook uitvluchten om juist geen buikspieroefeningen te doen. Geen tijd, moe, geen trainingsschema hebben zijn noemenswaardige gehoorde smoesen. Wanneer jij voor je zelf doelen maakt en volgens een schema aan de training begint dan kan ook jij bij de buik afvallen!

Tip: Afvallen bij de buik? Doe buikspieroefeningen
Een waardevolle tip die ik u kan geven is om een rooster te maken met een aantal buikspieroefeningen die u kunt doen voor het na bed gaan en na het wakker worden. Dit hoeven geen uren lange sessies te zijn. Als u 3 setjes van 25 herhalingen sit ups doet gaat u echt resultaat merken!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close