Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Met deze oefeningen behoren jouw flubberarmen tot de verleden tijd!

0

Het is nog even koud, maar we werken langzaam naar een summerbody toe en dromen weg bij de terrasjes en zwembadjes in de zon. Daar hoort natuurlijk een hemdje bij of een mouwloos shirt. Ben je niet zo blij met die kwabjes bij je bovenarm en wil je die het liefst zo snel mogelijk weghebben? Er zijn ontzettend veel reden waarom je er last van kan hebben. Zo komt het voor bij mensen die de 30 zijn gepasseerd, na de zwangerschap of bij mensen die overgewicht hebben. Wat de reden ook mag zijn, vervelend is het wel.

Gelukkig hebben wij een manier gevonden om je huid strakker te maken. Allereerst kan voedsel je hierbij helpen. Om de kwabjes tegen te gaan zul je veel zalm moeten eten, dit helpt om je huid te hydrateren. Daarnaast zijn ook aardbeien goed voor je, omdat deze vruchten rijk zijn aan vitamine C. Deze helpen je lichaam bij de productie van collageen.

Niet alleen goed eten is belangrijk, maar ook armoefening. De onderstaande is een makkelijke oefening om uit te voeren.

Vul een lege fles met stenen of water om een bepaald gewicht te bereiken. Je kunt natuurlijk ook een set gewichten kopen bij een sportwinkel. Zorg dat je benen licht uiteen staan en til het gewicht op met je linkerhand tot hij recht boven je hoofd hangt. Ondersteun je elleboog met je rechterhand en beweeg het gewicht achter je op en neer met uitgestrekte arm. Het is belangrijk dat je, je hoofd niet raakt. Herhaal dit tien keer en wissel van kant. Herhaal deze oefening tot je in totaal twee sets van tien hebt gedaan aan iedere kant.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close