*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Je hoeft niet low-carb te gaan om vet te verbranden

0

Als je ooit hebt geprobeerd om gewicht te verliezen, heb je waarschijnlijk overwogen of te horen gekregen of het nu beter is om koolhydraten of vet te bannen uit uw dieet. Een nieuwe studie kan die vraag niet volledig oplossen , maar het biedt wel een belangrijk inzicht.

Sommige voorstanders van de low-carb dieet houden vol dat je koolhydraten moet mijden om af vallen en lichaamsvet te verbranden . Hun redenering gaat dat wanneer je koolhydraten vermijdt, in je lichaam insuline niveaus dalen, en dat is van essentieel belang is om vet te verbranden.

omgOm die vraag op de proef te stellen, heeft Kevin Hall bij het National Institute of Diabetes en spijsvertering en Kidney Diseases en zijn collega’s, 19 zwaarlijvige vrijwilligers (gemiddeld gewicht van meer dan 230 pond) aangeworven om deel te nemen aan een streng onderzoek.

Zoals Hall nu rapporteert in het tijdschrift Cell Metabolism, het vermijden van koolhydraten werkte. Zoals verwacht, minder koolhydraten en de insuline daalt…mensen verloren vet.

Maar door het vermijden van vet in plaats van koolhydraten, werden de zelfde resultaten ondervonden, mensen verloren vet.

Hoe je het dus draait of keert, het is belangrijk om alle aspecten te bekijken als je wilt afvallen, meestal vindt je het niet bij of/of maar en/en. Een goede gezonde balans is belangrijker. Wie enkel koolhydraten laat en zich gans de dag te goed doet aan vetten zal heus niet gezond zijn en afvallen, en omgekeerd wie gans de dag snoept en alle vetten vermijdt evenmin.

De gulden middenweg is ook hier weer de beste weg, en wordt het best vol gehouden.

Bron: npr.org

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close