*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Je dacht dat Wodka gewoon een drankje was, maar hier zijn 8 geniale toepassingen die ze je niet hebben verteld

0

Wodka is een alcoholische drank die je waarschijnlijk al kent. We kennen het allemaal als een drankje, maar wist je dat het ook andere toepassingen heeft (buiten dat we ons goed voelden)?

Elke goede huiseigenaar bewaart een goedkope fles wodka in de vriezer. De reden achter deze gewoonte kan je verbazen. Blijf lezen en ontdek 8 toepassingen voor wodka die je waarschijnlijk nog nooit had bedacht:

1. Voetdeodorizer. Stinkende voeten zijn het ergst. Los het probleem op met een natuurlijke deodorant: wodka. Reader’s Digest beveelt aan om wodka met water te mengen en een spuitfles te gebruiken om stinkende schoenen schoon te maken.

2. Ontgeuren van wasgoed. Als je in een rokerige bar bent geweest en je je kleren van de avond ervoor niet wilt wassen, spritz ze dan met wodka en hang in een goed geventileerde ruimte, zoals aanbevolen door This Old House.

3. Behandel gifsumak. Zomerwandelen betekent een groter risico op gifsumak. Als je merkt dat je een vervelende uitslag hebt, volg dan het advies van Reader’s Digest en giet wodka rechtstreeks op de huid om de gifolie te verwijderen.

4. Koel een kwallensteek. Zwemmen in de oceaan is leuk, maar het brengt ernstige risico’s met zich mee. Als je wordt gestoken door een kwal, raadt Esquire aan om wodka op de angel te gieten om het gebied te desinfecteren en de pijn te onderdrukken.

5. Insectenwerend middel. Verspil uw geld niet aan UIT! en andere in de winkel gekochte insectenwerende middelen. Gebruik wodka, zoals voorgesteld door Doe het zelf. Meng het met verse basilicum, lavendel of andere zoetgeurende kruiden en oliën om de harde geur tegen te gaan.

6. Houd bloemen langer vers. We houden allemaal van bloemen krijgen. Het is jammer dat ze zo snel verwelken. Om bloemen langer vers te houden, meng je een paar druppels wodka en een theelepel suiker in het water van je bloemenvaas. Esquire zegt om de oplossing dagelijks te veranderen.

7. Kalmeer pijnlijke spieren. Terwijl drinken na het sporten je ziek kan maken, zegt dit oude huis dat het pijn doen van spieren met een zak vol water en wodka bevroren tot een slushy-achtige consistentie als een wonder kan voelen.

8. Verwijder bekledingvlekken. Ben je gek op die jarenlange plek op je bank? Het is tijd om het te verwijderen. Dit oude huis suggereert het gebruik van een schone doek gedrenkt in wodka om de vlek weg te wrijven.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close