Hij legde elke nacht een ICEPACK in zijn nek, en de resultaten waren VERBLUFFEND!

0

Sinds dat ik klein was had ik al constant last van een verkrampte nek. Het gros van mijn leven loop ik al bij de fysio. De eerste keer weet ik nog precies te beschrijven. Natte sponsjes en elektrische golven die via een apparaat mijn lichaam in gingen.

Het voelde niet bepaald fijn. Het hielp echter totaal niet, dus begon ik met oefeningen. Ook de oefeningen hielpen niet tegen mijn verkrampte nek. Ik heb er steeds vaker last van, bijvoorbeeld als ik te lang heb gezeten in dezelfde positie.

Anderen hebben dit probleem ook, dus zocht ik naar iets wat me kon helpen. Ik stuitte online op de ice pack truc en besloot een poging te wagen.

Alhoewel ik er eerst niks van dacht is de realiteit dat ik nu toch al 6 weken geen last heb van mijn verkrampte nek. Aan mijn leefstijl is niks veranderd. Ik werk nog steeds en doe alle andere dingen. De enige verandering was het gebruiken van ice packs elke avond. Het is voor iedereen aan te raden.

Hier beneden het filmpje met de truc.

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close