Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Het perfecte ontbijt combinatie, het reguleert de bloedsuikerspiegel, vermindert cholesterol en helpt je met afvallen

0

Heb je moeite met het nemen van een besluit met wat te nemen voor het ontbijt? Je wilt zeker iets hebben dat een kick-start aan het organisme zal geven, voordelig zal zijn voor de gezondheid en je energiek houden gedurende de dag.

De volgende ontbijt recept is zo geweldig, dat het zelfs de bloedsuikerspiegel reguleert, de cholesterol verlaagt en kom van buik vet af.

Zoals je weet, is een ontbijt een van de gezondste maaltijd van de dag. Het is niet verstandig om het ooit over te slaan, dus zorg ervoor dat je elke ochtend goed eet.

Chia zaden en haver ontbijt kan gewoon de match zijn in de voordeel voor je. Beide ingrediënten zijn super gezond en geven de stofwisseling en de immuniteit een impuls die het nodig heeft om de gehele dag door te komen.

Afgezien van dit, bieden ze eigenschappen om gewicht te verliezen, en kunnen ze buikvet en overtollige vetten oplossen die vast zitten in het lichaam.

Havermout is vol van beta-glucan oplosbare vezels, een verbinding die de bloedsuikerspiegel in balans kan brengen, het verlaagt de slechte cholesterol en versterkt het hart.

Plus, het biedt een fatsoenlijke gehalte aan eiwitten, vezels en mineralen.

Anderzijds, chiazaden bieden in grote hoeveelheden omega 3- en omega 6 en meer calcium dan melk en andere zuivelproducten. Nogmaals, chia zaden helpen het hart goed te laten functioneren en bieden tal van anti-oxidanten en anti-inflammatoire voordelen.

Chia zaden worden aanbevolen voor mensen die lijden aan artritis en het kan ook de cholesterol verlagen.

Het recept

ingrediënten:

1 kop haver
2 dl water
2 theelepels vanillepoeder
1 tl kaneelpoeder
2 eetlepels honing
1 snufje zeezout
4 eetlepels chia zaden
Beschrijving:

In een pan, voeg water, kaneel en vanille toe. Breng het aan de kook en zet het vuur lager en gooi de haver erbij. Nogmaals, laat het mengsel gedurende 5 minuten koken en zet het daarna apart. Dek het af en laat het 5 minuten rusten.

Tot slot, voeg honing en zout toe. Roer goed en giet het in een kom. Voeg de chia zaden als laatst toe, ook terwijl het ontbijt nog steeds warm is.

Deel met je familie en vrienden.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close