*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Heb je geheugenverlies, hersenmist en chronische vermoeidheid? Hier zijn de top 5 oorzaken

0

Het is heel moeilijk om gezond te eten als je het verkeerde nieuws leest of je kunt je zelfs geen goed advies herinneren als je het hoort. Sommige mensen worden echt gemotiveerd als ze een Youtuber zien die in topvorm is en eenvoudige tips heeft, maar probeer die strategieën in praktijk te brengen terwijl je reinigingsorganen worden ‘vernield’ door chemicaliën, en zonder de juiste voedingsstoffen in je systeem, en jij kan het vergeten.

Het is eigenlijk triest (maar tegelijkertijd hilarisch) om te zien hoe miljoenen Amerikanen proberen ‘gezond’ te worden (mentaal en fysiek) door een salade te eten in een fastfoodrestaurant of in de bereide voedselbar in een bedrijfssuperstore. Het feit dat iemand je zei dat je meer groenten moest eten, betekent niet dat ze een genetisch gemodificeerd, met pesticiden beladen gewas moesten vernietigen met dressing van genetisch gemodificeerde soja of koolzaadolie.

Het is geen toeval dat 90 procent van het voedsel en medicijnen in Amerika opzettelijk is “ontwikkeld” om geheugenverlies, hersenmist en lethargie te veroorzaken. Net zoals elke democratische politicus het je meteen zal vertellen, willen ze een grotere “arbeidersklasse” om die belastingen te betalen en aan die assemblagelijnen te werken. Het wordt “slaven aan de sleur” genoemd, en als ze slim, energiek, creatief zouden worden en zich zouden herinneren hoe ze slechts weken of maanden geleden werden verknald, nou, dan zouden ze “vooruit” kunnen komen en aan het ziekenzorgsysteem kunnen ontsnappen.

Hoe vaak hoor je mensen opscheppen over hun medische dekking op het werk, of hun 401K, of hun spaarrekening, alleen om erachter te komen dat het hen niet lukt wanneer ze het het meest nodig hebben? Kent u Detroit nog? De meeste gezondheidszorg in Amerika betekent slecht advies, chemische geneeskunde, onnodige chirurgie en faillissement (inclusief verlies van sociale zekerheid en pensioenen).

Maakt het echt uit welk PPO- of HMO-plan u heeft als u sterft aan kanker, diabetes, hartaandoeningen en dementie? Het is allemaal een trucje. Het is een tweesnijdend zwaard en je wordt in het hart gestoken door giftig voedsel en chemische medicijnen die ervoor zorgen dat je niet helder denkt of er zelfs iets aan doet als je dat doet.

Hier zijn de top 5 manieren waarop de meeste Amerikanen hun geheugen verliezen, op korte en lange termijn, en het antwoord op hun mentale en fysieke welzijn niet realiseren, zelfs wanneer het recht voor hun ogen is of wanneer het recht in hun handen ligt .

Top 5 oorzaken van geheugenverlies, hersenmist en chronische vermoeidheid (lethargie)

# 1. Pesticiden in voedingsmiddelen en dranken, inclusief alle dingen GGO

# 2. Koolzaadolie

# 3. Griepprik

# 4. Kraanwater

# 5. Gebrek aan biologisch voedsel en bronwater

Pesticiden zijn ontworpen om insecten en onkruid te doden. Pesticide is de overkoepelende naam voor insecticiden, herbiciden, fungiciden en giftige meststoffen. Sommige pesticiden vernietigen de spijsverteringskanalen van insecten. Anderen voorkomen dat kevers en wormen zich voortplanten. Sommige pesticiden, neonicotinoïden genaamd, zorgen ervoor dat bestuivende insecten (bijen) vergeten waar hun netelroos is. Soortgelijke pesticiden in voedsel, waaronder genetisch gemodificeerde soja en maïs, veroorzaken geheugenverlies en verwarring bij de mens.

Zelfs fluoride in kraanwater, de meeste ijsblokjes en de meeste sappen die in supermarkten worden verkocht, veroorzaken geheugenverlies en een verlaagd IQ. Dit is wetenschappelijk bewezen in onderzoek aan de Harvard University.

Ditzelfde gefluorideerde water wordt op bijna alle conventionele gewassen gesproeid, dus als je niet-biologisch voedsel eet, eet je insectenverdelger en onkruidverdelger (denk aan glyfosaat) die je geheugen wist plus hersenmist, depressie, angst en dementie veroorzaakt.

Canola-olie is koolzaadolie die is verdund met zijn gif, zodat de FDA het GRAS kan noemen, of algemeen wordt erkend als veilig. Dat betekent dat het nog steeds dodelijk is, het duurt gewoon langer om je te doden, en op manieren die je niet kunt bewijzen voor een schadevergoeding. Ja, raapzaadolie is een bekend insecticide. Laat koolzaadolie buiten in een kom en zelfs de mieren of kakkerlakken zullen het niet opeten.

De meeste griepprikken, ook wel het ‘griepvaccin’ genoemd, bevatten 25.000 keer het kwik waarvoor de EPA u waarschuwt bij vissen. Het is gelabeld als thimerosal (50 procent kwik) en veroorzaakt neurologische aandoeningen en hersenschade. Het gevaarlijkste niet-radioactieve element op aarde, kwik hoopt zich op in de hersenen en veroorzaakt chronische schade gedurende het leven.

De reguliere geneeskunde en de AMA willen dat je dom, vergeetachtig bent en langzaam sterft aan kanker, terwijl ze je bezittingen aan niets ontnemen
De reguliere geneeskunde doet neponderzoek om de kracht van biologisch voedsel en bronwater (of goed gefilterd water) in diskrediet te brengen. Geen enkele arts of oncoloog kan legaal voedsel, leidingwater of vaccins wettelijk de schuld geven voor geheugenverlies en dementie. De American Medical Association (AMA) zou hen afsluiten en hun medische vergunning onmiddellijk wegnemen. Dat komt omdat biologische voeding, inclusief superfoods, je helpt kritisch te denken, op natuurlijke wijze te genezen, energie te hebben en een lange levensduur te ervaren. Dit druist in tegen alles wat het chronische zorgsysteem van Amerika vertegenwoordigt.

Laat conventioneel voedsel dat vervuild is met pesticiden uw lichaam, hersenen, geld en leven niet wegnemen. Koop slim. Koop biologische en vertrouwde lokale. Stem nu uw internetkiezer af op Pesticiden. Nieuws om te zien of uw eigen ontsteking, hypertensie, hersenmist, overmatige stress of geheugenverlies te wijten is aan al die verwarde bugs en onkruidverdelgers die onophoudelijk op Amerikaanse gewassen zijn gespoten en produceren.

Kijk en leer hoe u geen vlees, zuivel of conventionele voeding nodig heeft om slank, gelukkig en volledige controle over uw gezondheid te hebben. Dit is Hench Herbivore die het afbreekt tot de basis. Geen excuses nu.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close