*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Een jonge vrouw verliest haar vingertoppen en hier is de schokkende reden waarom

0

Veel meisjes lijden tegenwoordig aan anorexia en deze Australische tiener Elle Lietzow heeft ook met hetzelfde te maken gehad. Haar familie was ook gespannen over haar toestand, omdat ze moeilijke tijden had met deze eetstoornis en bijna dood was. Ze woog slechts 80 pond, maar de laatste tijd had ze het beter gedaan en een gezond leven geleid, totdat dit gebeurde.

Toen Elle de gezondheidsvoordelen van een veganistisch dieet ontdekte, veranderde de ooit calorie-geobsedeerde tiener in een gepassioneerde hobbykok. Ze herontdekte haar liefde voor eten en deelde zelfs het verhaal van haar ziekte en herstel, samen met enkele smakelijke recepten op verschillende sociale mediakanalen. Met haar verhaal dat vele harten raakt en haar recepten die veel smaakpapillen verrukken, kreeg ze al snel een enorme aanhang van fans en supporters.

De reden van de wanorde was haar onzekerheden en depressie die niet zo snel eindigde. Hoewel haar gewicht normaal was, worstelde ze nog steeds met zelfvertrouwen. Ze maakte zich veel zorgen om haar toekomst en had het gevoel dat ze een last was voor familie en vrienden.

Op een ochtend in maart 2016, nadat ze met haar moeder en zus had gevochten, voelde Elle dat de druk om ‘normaal’ te zijn te veel voor haar was geworden. Wanhopig nam ze een groot aantal pillen en spoelde ze weg met alcohol. Gelukkig vonden haar ouders haar net op tijd bewusteloos op haar bed.

Artsen probeerden wanhopig de bloedsomloop van Elle te stabiliseren en te voorkomen dat haar hersenen beschadigd raken door zuurstofgebrek. Toen haar bloeddruk plotseling daalde, werden ze gedwongen een coma te veroorzaken om haar leven te redden.

De artsen konden Elle’s leven redden, maar tegen een prijs. De sterke medicatie die nodig was om haar bloeddruk te verhogen, had een vreselijke bijwerking: de bloedsomloop in drie van haar vingers was te zwak en de vingertoppen stierven af.

In mei was ze te depressief en vertelde ze iedereen over haar zelfmoordpoging, maar nu in augustus maakte ze een nieuwe video waarin ze in een betere stemming leek en in het ziekenhuis was om haar hechtingen te verwijderen.

Elle legde haar kijkers uit dat ze prothetische vingertoppen zou krijgen. Ze beschouwt zichzelf als een geluk dat ze niet alleen de zelfmoordpoging heeft overleefd, maar ook is hersteld zonder hersenschade op te lopen. Ze heeft nieuwe moed gevonden en is vastbesloten om te gaan met de psychologische problemen die haar ertoe brachten haar leven te beëindigen.

Elle is buitengewoon dankbaar dat haar moment van wanhoop niet zo slecht is afgelopen als het had kunnen zijn. Nogmaals, ze heeft een nieuw leven gekregen. Hopelijk kunnen zij en haar familie sterk blijven en werken aan betere dagen vooruit. Waar nog leven is, is er immers nog hoop.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close