Een eenvoudig theelepeltje hiervan zal helpen 3 keer meer lichaamsvet kwijt te raken!

0

Voor mensen die moeite hebben om gewicht te verliezen, is niets nieuw als het gaat om dit uitdagende proces. Het kan heel irritant en moeilijk zijn om de extra pondjes kwijt te raken. Echter, uit recente studies bleek dat er verschillende kruiden zijn die kunnen helpen bij dit proces. Vandaar dat, als je probeert om gewicht te verliezen, komijnzaad de oplossing voor jou kan zijn.

Komijnzaad en gewichtsverlies

Komijnzaad zit vol met anti-diabetische en anti-kanker eigenschappen, die het immuunsysteem kunnen stimuleren en een groot aantal ziekten voorkomen. Zo is het bewezen de bloeddruk te verlagen, de lever te reinigen en te versterken, en ondersteuning biedt voor een gezonde spijsvertering, het vermindert vochtretentie en kan verschillende huidaandoeningen behandelen. Bovendien helpen komijnzaden voor vermindering van het gewicht, en helpt het om het niveau van ongezonde cholesterol in het lichaam te verlagen en lichaamsvet verminderen. Je moet komijn suppletie combineren met regelmatige lichaamsbeweging, om het overtollige gewicht te verminderen omdat het slechts de verbranding van vet versnelt, waarvoor de lichaamsbeweging nodig is.

Komijnpoeder met yoghurt voor gewichtsverlies

Dit is een geweldige manier om komijn gebruiken om gewicht te verliezen. Het enige wat je hoeft te doen is 1 theelepel komijnpoeder met 5 gram yoghurt mengen en consumeren op een dagelijkse basis.

Komijn gewichtsverlies drankje

Je kunt ook deze methode gebruiken om gewichtsverlies te bevorderen. Gewoon 2 eetlepels komijnzaad een nacht in water laten weken en de zaden koken in de ochtend. Vervolgens filteren om de zaden te verwijderen en knijp er een half gesneden citroen bij uit. Consumeer de drank op een lege maag elke ochtend voor 2 weken voor snel gewichtsverlies.

Afvallen met citroen, gember en komijn

Als alternatief kun je komijn combineren met gember en citroen om de effecten ervan te maximaliseren. Rasp wat gember en kook wortelen en andere groenten in het water. Strooi er wat komijnpoeder, citroensap, geraspte gember over en eet ze voor bij het diner.

Andere manieren om komijn te consumeren

– Je kunt gemalen komijn toevoegen aan geroosterde of gesauteerde groenten.
– Voeg het toe bij het maken van hummus of guacamole.
– Bereid een drankje met komijn door het te koken in water. Laat het vervolgens trekken voor 10 minuten en drink een kop van deze oplossing.
– Strooi komijn over noten of andere gezonde snacks.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close