Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Een Beha dragen is ongezond! Lees HIER de reden! Belangrijk!

0

Er is al jaren discussie over, kan een beha dragen nou kwaad of niet? Degene die tegen een beha dragen zijn, zullen je vertellen dat borsten zijn gemaakt om onbelemmerd te bewegen, knel ze dus niet af met een beha!

Een beha dragen bestaat nog niet erg lang. Sinds het einde van de 18e eeuw begon dit. Het probleem van een beha is echter dat ze de natuurlijke beweging van je borsten remmen en dit heeft een slechte invloed op de functionaliteit van je borsten.

Beha, nutteloos?
Een beha, ook wel bustehouder genoemd is bedoeld om de borsten netjes op zijn plaats te houden en ze te bedekken. Haast iedere vrouw draagt natuurlijk ook een beha. Toch is er geen medische reden om een beha te dragen. Er bestaat geen enkel bewijst dat aantoont dat je borsten zonder beha op lange termijn zullen gaan hangen. Ondanks dat borsten zelf geen spieren hebben, zorgen de ligamenten van Cooper er toch voor om borsten goed in stand te houden.

Fabel: Beha’s voorkomen het hangen van borsten!
De ‘borst van nu’zit vol met xeno-oestrogenen en toxines. Het dragen van een beha zorgt ervoor dat je lichaam zich minder op natuurlijke wijze herstelt. Afvalstoffen worden dan niet goed afgevoerd of hoopt zelfs op in het borstweefsel. Dit kan grote gevolgen hebben.

Kara Maria Ananda maakt Amerikaanse vrouwen bewust dat het dragen van een beha risico’s met zich meebrengt. Ook maakt ze duidelijk dat beha’s zeker niet nodig zijn. Uit een 15 jaar durend recent onderzoek blijkt dat borsten niet gaan hangen.

Kara Maria verteld: “Medisch, fysiologisch, anatomisch gezien winnen borsten er niets bij gedragen te worden in een beha,” zegt onderzoeker Rouillon, ”integendeel, ze gaan eerder hangen met een beha.” Grote borsten zullen natuurlijkerwijze meer gaan hangen naarmate de vrouw ouder wordt en dit kan nooit voorkomen worden door een beha want”, zo zegt de directeur van de beha fabriek John Dixey, ”we hebben geen medisch bewijs dat het dragen van een beha het hangen van borsten voorkomt omdat de borst zelf geen spier is. Omhoog houden is daarom onmogelijk. ”

Het niet dragen van beha’s zorgt juist voor stevigere borsten!

Uit het Franse onderzoek blijkt dat vrouwen die geen beha dragen juist stevigere borsten hebben. Zelfs als ze al wat ouder zijn en al borstvoeding hebben gegeven. Het lijkt erop dat je lichaam de functie van de beha automatisch en natuurlijk overneemt.

Het verband tussen borstkanker en een beha!

Kara Maria vergelijkt een aantal onderzoeken en liet zo een verband zien tussen het dragen van een beha en borstkanker. Het boek genaamd ”Dessed to Kill: Het verband tussen borstkanker en beha’s” is geschreven door twee medische wetenschappers genaamd Sydney Ross Singer en Soma Grismaijer. In dit boek beschrijven de twee uitgebreid de verbanden tussen beha’s en borstkanker.

Beha’s verhinderen een goede doorstroom
Naast het bloedvatenstelsel is het lymfesysteem is een tweede vaatstelsel dat zich in het lichaam bevindt. Het lymfesysteem dient voort het afvoeren van weefselvocht, afvalstoffen en afweerstoffen vanuit de weefsels naar de grote lymfebanen in de borst-, en buikholte.

Deze grote lymfebanen leveren het lymfevocht vervolgens af in enkele grote bloedvaten. Tussen de kleine lymfebanen in de weefsels en de grote lymfebanen in de borst-, en buikholte, bevinden zich de lymfeklieren. Deze lymfeklieren zuiveren het lymfevocht van afvalstoffen en ziekteverwekkers.

Laat het doorstromen
Beha’s weerhouden de lymfevloeistof er van vrijelijk te stromen door de borsten, onderarmen en schouders. Afvalstoffen worden zo niet afgevoerd en hopen zich op in het borstweefsel.

Beugel beha’s zijn de grootste boosdoener, vooral met metaal. Dit kan de energiestroom verstoren in de borst. Oefeningen, dansen, en schudden van de borsten zonder beha zorgt voor een lymfatische doorstroming en een goede afwatering van de borsten.

Borsten zijn energiecentra
Behalve dat vrouwelijke borsten mooi zijn en schenkers van de beste melk voor je baby, hebben ze ook voor de vrouw zelf een functie:
volgens Chinezen zijn borsten heel gevoelige energiecentra.

Beha en gezondheidstips

zorg voor de juiste maat beha
draag je beha niet meer dan 12 uur per dag en sowieso niet tijdens het slapen;
laat je beha zo vaak als het maar kan uit;
investeer in een comfortabele beha zonder beugels. Zoek organische zachte beha’s.
als je een beha moet dragen voor je werk, doe deze dan zo snel als je kunt weer uit.
als je zenuwachtig bent dat je tepels te zien zijn, gebruik dan een sjaal, bolero, jas, laagjes of een hemdje;
Bekijk je borsten en lichaam eens in de spiegel zodra jij je beha uitdoet. Heb je last van lijnen of rode vlekken? Dit is een waarschuwing dat je beha je lichaam afknelt! Hierdoor is je bloedsomloop niet goed. Een eventuele oplossingen is het masseren van de gevoelige plekken. Schud na het uitdoen van je beha (meerdere keren per dag) zachtjes je borsten om de bloedsomloop weer te stimuleren. Masseer ’s ochtends na het douchen, voor het aankleden en aan het eind van de dag voordat je te bed gaat. Besteedt veel aandacht aan je borsten en let op hoe ze voelen.

Advies voor steviger gezondere borsten
Steviger en gezondere borsten bereik je met de juiste voeding, hydratatie en oefeningen. Hoe vrijer je borsten zijn, hoe beter.

Vond jij dit bericht handig? Deel hem dan met je vrienden op Facebook!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close