*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


DIT gebeurt er met je lichaam als je elke dag wandelt!

0

Maar weinig mensen wandelen voor hun plezier. Wandel jij wel eens? Ik weet wel bijna zeker dat je niet genoeg wandelt. Wat me verbaasde was dat wandelen blijkbaar vele voordelen voor je gezondheid met zich meebrengt.

Wandelen blijkt goed voor je te zijn, vooral op een latere leeftijd. Je zal er veel profijt van hebben als je nu al gaat wandelen.

Voordelen,
Het blijkt dus zo te zijn dat mensen die wandelen een hogere levensverwachting hebben dan mensen die niet elke dag een stukje loopt. Wil je de 100 halen, dan is wandelen enorm goed voor je!

Uit een onderzoek is gebleken dat de helft van de 65+’ers minder dan 15 minuten per dag
wandelt. Dit is dus veel te weinig. Dit zou toch wel ietsjes meer moeten worden. 15 minuten is echt wel het minimum om te lopen per dag.

Het wandelen zal je hart- en ademhalingssnelheden stimuleren. Dit zorgt ervoor dat er extra zuurstof naar je spieren wordt gepompt. Je kan zeggen dat lopen een soort oefening is voor het hart. Door sneller te lopen zal er meer bloed worden rondgepompt. Dit zorgt voor een versnelde bloedcirculatie die weer op zijn beurt er voor zorgt dat je voedingsstoffen op de juiste plek terecht komen. Verder train je je botten organen en spieren door elke dag een stukje te wandelen.

Kinderen met overgewicht zouden ook meer moeten gaan wandelen. 45 minuten per dag zou zo goed werken dat ze binnen no time hun overgewicht kwijt zullen raken.

Wandelen zorgt daarnaast ervoor dat je je dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen zal krijgen. Ook krijg je gezonde zuurstof te je.

Deel dit met je familie en vrienden. Zeker met die gene die nooit het huis uit komen!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close