*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


De gezondste mensen ter wereld gaan niet naar de sportschool

0

Er komt steeds meer twijfel of al dat gedoe op sportscholen voor iets anders goed is dan voor een beter uiterlijk en om een goed gevoel te hebben over jezelf. Sportscholen bestaan nog te kort om vast te stellen dat het tot een lager leven leidt. Een van de redenen daaraan te twijfelen is het feit dat de langstlevende mensen ter wereld als niet naar de sportschool gaan.

Mensen in ‘s werelds blauwe zones – de plaatsen over de hele wereld met de hoogste levensverwachting – gaan niet naar de sportschool en je ziet ze ook niet met zweetbandjes rond hun dorpen zwoegen met een stappenteller.

In plaats daarvan leven ze in omgevingen die ze constant in beweging brengen, zonder er zelfs maar aan te denken. Dit betekent dat ze groenten verbouwen, de hele dag door lopen en damper gebruik maken van huishoudelijke apparaten voor voor huis- en tuinwerkzaamheden.
Onderzoekers van Blue Zones hebben vastgesteld dat routinematige natuurlijke beweging een van de meest effectieve manieren is om je levensduur te verlengen en een gemeenschappelijke gewoonte onder ‘s werelds langstlevende populaties.

Bronnen:

QZ

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close